Medya
23 Kas 2010 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

“MAHSUN'UN FİLMİNİN KORSAN KOPYASI İÇİN 50 TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDIM. YETER Kİ CEBİMDEN BİR BİLET PARASI BİLE BU ÇAKMA SİNEMACIYA GİTMESİN!”

Hangi ünlü köşe yazarı Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminin korsan kopyası için planladığı eylemi köşesine taşıdı?

Planladığım eylemler

- MAHSUN KIRMIZIGÜL’ün ’New York’ta Beş Minare’ filminin korsan kopyasına bulsam 50 TL vermeyi düşünüyorum. Yeter ki sinemada izlemeyeyim, cebimden bir bilet parası bile bu çakma sinemacıya gitmesin.
-MAKBULE HANDE ÖZYENER’i barışmak için ’maklube’ yemeğe davet etmek istiyorum. Organizasyon için Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nı arayacağım.
- BİR zamanlar Hürriyet’te ’karşı mahalleden’ haberler veren AHMET ARSAN misali, Zaman gazetesi de benzer bir köşe açsın diye kampanya başlatılsın istiyorum.
- Leman dergisinin ’Engin Abi yazıyı sıçtıysan göndermeni bekliyoruz’ yazılı ENGİN ARDIÇ kapağını Necdet Özalit’e büyüttürüp önce Suadiye, ardından da Paris’te Opera civarlarına asmayı düşüyorum.
- HazIr Paris’e gitmişken neredeyse fotoğrafları çekilsin diye mesken tuttuğu L’Avenue’da CEM UZAN’ı basıp ’Sen sonradan görme misin’ demek istiyorum.

Oray Eğin/Akşam