Televizyon
02 Şub 2013 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

“EŞCİNSEL EVLİLİĞE KARŞIYIM!” CEMİL İPEKÇİ'DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

A Haber'de konuşan ünlü modacı Cemil İpekçi, aile, evlilik çocuk ve kadın erkek ilişkileri üzerine şaşırtan açıklamalar yaptı...

A Haber’de Cem Ceminay’ın sunduğu Uykusuz Her Gece’ye konuk olan Cemil İpekçi aile, evlilik çocuk ve kadın erkek ilişkileri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

KADININ KADIN ERKEĞİN ERKEK OLANINI SEVERİM

Özel yaşamındaki farklılığı örtmek için değil, çocuk sahibi olmak için evlendiğini ancak çocuğunun olmadığını söyleyen İpekçi, eşcinsel evliliklere de karşı olduğunu dile getirdi. Kadın ve erkeğin doğada eşit olmadığını söyleyen İpekçi, günümüzdeki kadınları çok erkeksi bulduğunu ifade etti ve ekledi “kadının kadın olanını, erkeğin de erkek olanını seviyorum.”

“ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN EVLENDİM, AMA ÇOCUĞUM OLMADI”

Çocuk sahibi olmayı çok istedim. Kendi hayatımı, özel yaşamımdaki farklılığımı örtmek için evlenmedim. Çocuk istemiştim. Ama benim çocuğum olmuyor. Maalesef baba tarafım 500 yıl boyunca aile içi evlenmişler.  Hiç evlat edinmeyi de  düşünmedim. Allah dağına göre kar yağdırırmış. Ablamın iki tane kızı oldu, erkek kardeşimin bir oğlu, bir kızı oldu. Bana dört tane evlat oldu. Evlat gibi oldular, aynı apartmanda oturuyorduk, altlarını da sildim. Şimdi artık torunlarım var. Bana dede diyorlar. Torun zevkini de tadıyorum. Başka birinin çocuğunu istemedim.

“EŞCİNSEL EVLİLİĞE KARŞIYIM”

Ben eşcinsel evliliğe karşıyım. Tüm Avrupa’da var, bir tek Vatikan kabul etmiyor. Ben hep karşıyım. Evlilik dediğiniz şey kadın ile erkek arasında. Daha çok kadını da korumak için. Evliliğin doğasında böyle bir şey var. iki erkek bir çocuğu elbette sevgi ile büyüyebilir ama doğmuş bir çocuğun, biyolojik yapısı da, hormonu da kadın olan biyolojik yapısı erkek olan ana- babaya ihtiyacı var. Anne ve baba kelimesini söylemesi lazım.

“KADIN VE ERKEK DOĞADA EŞİT DEĞİLDİR”

Şu anki kadın erkek ilişkilerine Cemil olarak şaşkın bakıyorum.  Şaşkın bakıyorum, çünkü kadınlar feminizm diye başladıkları hareketle bence başka bir boyuta geçtiler. Kadın ile erkeğin kanun ve insan hakları önünde eşit olmalarını anlıyorum. Ama kadınla erkeğin doğada eşit olmadığını kabul etmemiz lazım. Doğada kadın ve erkeğin ne hormonları,  ne de deri yapıları aynı. Bundan dolayı içgüdüleri de farklı, yani emirler de farklı. Onun için de kadınların kadınca bulduğu şeylere, bugünkü kadınlarımızın, kızlarımızın “ben niye yapayım demesi” erkeklerin de kadın vasfına bürünmesi… Benim için çok ayıp bir şey. Bir kadınla randevun varsa evinden alır evine bırakırsın. O kadının bir defa erkeğim var diye güveni vardır. Çoğu zaman kadınlar ödüyor hesapları. Kadınları çok erkeksi bulmaya başladım. Ben kadının kadın halini çok seviyorum. Erkeğin de erkek olanını seviyorum.