Teknoloji
31 Ağu 2020 10:14 Son Güncelleme: 31 Ağu 2020 10:14

450 m2 ALANA İNTERNET! | ASUS ZenWifi AX Mini (XD4) incelemesi

ASUS ZenWifi AX Mini (XD4) incelemesi ile karşınızdayız. 3'lü set olarak toplamda 450 metre kare alanda 1800 Mbps'e kadar internet yayabilen mesh sisteminin detayları videomuzda!

Bir adet router ve iki adet genişletme düğümünden oluşan üçlü paketler halinde satılan ZenWiFi AX Mini, kolay kurulum ve yönetim olanaklarıyla birlikte hızlı ve güvenilir Wi-Fi bağlantısı sunuyor. 

Wi-Fi 6 (802.11ax) destekli ZenWiFi AX Mini, 1800 Mbps’e[1] kadar, Wi-Fi 5 (802.11ac) hız sunabiliyor. 

Kullanıcılar ücretsiz ASUS Router uygulamasıyla cihazlarını üç adımda kolayca kurabiliyor. Trend Micro™ destekli ASUS AiProtection ise cihazın kullanım ömrü boyunca ücretsiz ağ güvenliği ve ebeveyn kontrolü özellikleri sunuyor.

Kolay kurulum, yüksek performans

ZenWiFi AX Mini modeli, küçük boyutlarına rağmen performanstan ve özelliklerden ödün vermiyor. Optimize edilen elektriksel tasarım ve anten konumları sayesinde ZenWiFi AX Mini 1800 Mbps’e kadar bant genişliği sunabiliyor. 

ZenWiFi AX Mini teknik bilgisi kısıtlı olanlar tarafından bile kurulup ayarlanabiliyor. Ücretsiz ASUS Router uygulamasındaki üç adımlık kolay kurulum işlemi sayesinde kullanıcılar tüm evi kapsayan Wi-Fi ağını birkaç dakika içinde hazır hale getirebiliyor. Yeni router modelleri AiMesh teknolojisini kullandığından, ek ZenWiFi düğümleri veya AiMesh özellikli ASUS router ekleyerek ağı daha da genişletmek mümkün oluyor.

Tecrübeli kullanıcılar WiFi ağlarının adlarını kendi ihtiyaçlarına göre değiştirebiliyor. Kullanıcılar tüm ağ için tek bir SSID adı seçebiliyor veya her bir frekans bandına ayrı SSID adları atayabiliyor.