Gündem
19 Eki 2015 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:57

3D oyunlar

Son yıllarda insanlık teknolojisinin artması ile beraber oynadığımız oyunlarda da gelişmeler mevcut olmaktadır.

1990 Yıllarında oynanan oyunlar ve günümüzdeki oyunlara baktığımızda gerçekten gözle görülür bir fark ortadadır. Bunlardan en önemli gelişme olan 3D oyunları yavaş yavaş da olsa çeviremizde belirdiğini fark etmememiz mümkün değildir. Peki nedir bu 3D oyunlar ? 3D Oyunlar bize görsel açıdan çok fazla zevk sunduğu aşikar olmaktadır.

Bu oyunları çevrenizde bir çok kişi tarafından beğenildiği ve görselliğinin sizi büyülü bir dünyaya açtığını göreceksiniz. Örnek olarak verebilirsek kim çocukluğumuzun ve gençliğimizin oyunu olan Counter Strike'ı 3D olarak görmek istemez ki! 3D Film ve 3D Oyun oynayıcı ve izleyicilerinin en büyük korkusu gözlerinde bozulmalar deformasyonlar yaşayabilcek olmalarıdır. Ama böyle bir sorun olduğunu düşünmemekteyiz. İster gözlük ile birlikte ister gözlüksüz bir şekilde oyunları oynadığınız zaman farklılıkları görebileceksiniz. 3D oyunların en büyük özelliği ise bize sanki o oyunun içindeymişiz oynadığımız karakteri sanki kendimiz gibi göstermesi olmaktadır. Oyun dünyasına fark yaratacak olan bu buluş umarız ki ileri dönemlerde daha yaygınlaşır ve kullanıcısına daha fazla zevk uyandıracak tarzda oyunlar yapılır.

Gelişen teknoloji ile bu yapılanmaları göreceğimize emin olabilirsiniz.Peki 3D oyunları oynarken gözlük kullanmamız gerekli midir ? Kullanıcıların en büyük sorularından biri de budur. Şuan için bu teknolojiye ileri boyutlarda göz yormasına sebep olmadığı için şuan için bahsedersek bu gerekli değildir. Yani dilediğiniz gibi 3D oyunları gözlüksüz bir şekilde oynayabilirsiniz.Sitemiz olan oyuntak.com'un size sunduğu bu ayrıcalıklı oyun zevkini tatmadan bir yere ayrılmamanızı tavsiye ediyoruz.3D Oyunları oynamadan önce size bir tavsiyede bulunmak isteriz. Lütfen bilgisayarınızdaki flash player sürümünün en son sürümü olduğuna dikkat ediniz. Eğer bu işlemi yapmadıysanız webbrowser tarzındaki oyunlarda problem yaşayabilirsiniz. Şuan yapılan 3D oyunların bir özelliğide internet tarayıcınızdan oynayabilmenizi sağlamasıdır. Umarım yazımızı beğenmişsinizdir. İyi oyunlar dileriz.