Televizyon
21 Ara 2012 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

32. GÜN'DE FENERBAHÇE- GALATASARAY KAVGASI; "ELEKTRİĞİ KESTİNİZ LAN"

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programı dün gece yine ilginç anlara sahne oldu. VİDEO

Kanal D'de yayınlanan 32. Gün programı dün gece yine ilginç anlara sahne oldu. Mehmet Ali Birand'ın sunduğu programın konukları Cengiz Çandar ile Hasan Cemal olurken, hükümetin politikaları, Talabani sonrası Irak ve Türkiye'de Başkanlık Sistemi konuları ele alındı.

KONU FUTBOLA GELİNCE İPLER KOPTU
Tarafların uzunca analizler yaparak sona doğru taşıdığı programda ne olduysa oldu ve son anda ipler bir anda gerildi. Yakın dostluklarıyla da tanınan Cemal, Çandar ve Birand üçlüsü konu Fenerbahçe Galatasaray'a gelince bir anda birbirlerine cephe aldılar.

İŞTE O ANLAR : VİDEO

CENGİZ ÇANDAR'A LAF ÇARPTI
Birand programı kapatırken fanatik Fenerbahçeli Cengiz Çandar'a laf çarpmadan edemedi; Ya Cengiz ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali..

SİZ BİZİ ARENA'YA ALMADINIZ
Cengiz Çandar'dan sert bir yanıt geldi. Birand'a geçtiğimiz gün oynana basketbol maçında G.Saray'ı yendiklerini hatırlatan Çandar, Hem Hasan Cemal'e hem de Birand'a karşı cevap yetiştirmeye başladı.

Birand, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını kastederek "Ne yani biz şimdi Kadıköy'e gelemeyecek miyiz" diye sorunca Çandar da "Siz bizi almadınız, kusura bakmayın" cevabını verdi.

"ELEKTiRİĞİ KESTİNİZ LAN"
Hasan Cemal de geçen sezon Galatasaray'ın Kadıköy'de kaldırdığı şampiyonluk kupasını hatırlattı. Kupa töreni öncesi stadda ışıkların kesildiğine dikkat çeken Hasan Cemal'e Birand'dan destek geldi. Birand, Cengiz Çandar'a dönerek, "Elektriği kestiniz lan" dedi.