Gündem
22 Eyl 2023 13:44 Son Güncelleme: 22 Eyl 2023 13:47

24 yıldır görmediği babası ses sanatçısı çıktı

Fenomen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yine mucizevi bir buluşmaya imza attı. Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki Merve Güzel, hiç görmediği babasını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Güzel, arasının açık olduğu annesinden edindiği bilgiye göre ses sanatçısı olan babası Sakin Künar'a, annesinden ayrıldıktan sonra kendisinin öldüğünün söylendiğini söyledi. Müge Anlı ise Güzel'in babasını dakikalar içinde buldu.

Fenomen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yine mucizevi bir buluşmaya imza attı. Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki Merve Güzel, hiç görmediği babasını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Güzel, arasının açık olduğu annesinden edindiği bilgiye göre ses sanatçısı olan babası Sakin Künar'a, annesinden ayrıldıktan sonra kendisinin öldüğünün söylendiğini söyledi. Müge Anlı ise Güzel'in babasını dakikalar içinde buldu.

Merve Güzel, hiç görmediği babası Sakin Künar'ı aramak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Anneannesi tarafından büyütülen Merve Güzel annesinin kendisine ses sanatçısı olan babası Sakin Künar'a 'kendisinin öldüğünün söylendiğini' aktararak babasının bir kızı olduğunu bilmediğini söyledi. Müge Anlı sayesinde bir kızı olduğunu öğrenen Hünkar ise dakikalar içinde bulunarak canlı yayına bağlandı.

 

ARADIĞI BABASI YAYINA BAĞLANDI 

Müge Anlı programda dakikalar içerisinde Merve Güzel'e müjdeli haberi verdi. AnlıGüzel'in aradığı babası Sakin Künar'a ulaştı. Canlı yayına önce telefonla ardından görüntülü olarak bağlanan tanınmış ses sanatçısı Sakin Künar, "Bir kızım olduğunu programda öğrendim. Annesiyle bir geçmişim oldu. Evliyim, iki oğlum var. DNA testi olumlu sonuçlanırsa kızım Merve'ye de sahip çıkacağım" dedi.

Yayına gelen Sakin Künar kızı Merve ile kucaklaştı. Stüdyoda duygusal anlar yaşanırken yayına bağlanan anne ve anneanne de duygularını söyledi. Merve, baba özlemi çektiğini bir kez daha anlatırken Sakin Bey, iki oğlum var DNA testi çıksada çıkmasa da sen benim kızımsın her zaman dedi. Baba- kız DNA testi vermek için heyecanla stüdyodan ayrıldı.