Gündem
31 Oca 2017 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

2016'nın Altın Kalemleri belirleniyor!

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 2016 yılının "Altın Kalem"lerini belirliyor.

Türkiye'nin bütün bölgelerinde görev yapan ekonomi muhabirleri, yazarları ve yöneticilerini çatısı altında buluşturan EMD, yedincisini gerçekleştireceği "ALTIN KALEM EKONOMİ BASINI BAŞARI ÖDÜLLERİ" ile her alandaki en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.

Ekonomi gazeteciliğinde, bir gazetecilik örgütü tarafından verilen ilk ödül olan ALTIN KALEM, gazete, dergi, televizyon, radyo, internet gibi bir yayın organında yayımlanan ekonomi alanındaki haber ve programları kapsayacak.

Ödüller Gazete-Dergi (Haber/ Söyleşi), Ajans (Haber),Televizyon-Radyo (Haber/Röportaj/Program), İnternet Gazeteciliği(Ekonomi haberi), Köşe Yazısı, Yerel Medya (Gazete/Ajans/Dergi/Televizyon), Özden Alpdağ Özel Ödülü gibi 7 alandaverilecek.Jüri, ödüle aday çalışmaları değerlendirirken, yayınlananhaberin, röportajın/söyleşinin, programın kamuoyunda tartışılması veya var olan süreçte değişikliğe yol açması gibi kriterleri dikkate alacak.

Ödüle aday eserlerin 1 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekiyor. Ödüle aday olmak isteyenler, EMD Genel Merkezi'nden ya da internet adresinden ulaşacakları ödül
başvuru formunu eksiksiz dolduracaklar. 
Başvuru ve aday göstermek için müracaat tarihi 24 Şubat  2017 günü saat 17.00. Ödül yönetmeliğine ve başvuru formuna www.emd.org.tr adresinden ulaşılabilecek.