Televizyon
21 Nis 2015 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Sırrı Süreyya Önder canlı yayında NTV'ye yüklendi! "Hazır canlı yayındayken..."

NTV, HDP'nin seçim bildirgesinin açıklandığı salonda HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i canlı yayına konuk ettiğine edeceğine pişman oldu.

NTV muhabiri Can Ertuna, Sırrı Süreyya Önder'e, Başbakan Davutoğlu'nun seçim beyannamesinden çözüm sürecinin sayfaları "matbaaya giderken düşmüş" sözlerini sordu.

Bu soru üzerine Sırrı Süreyya Önder, "hazır canlı yayındayken" deyip NTV'ye demediğini bırakmadı.

HAZIR CANLI YAYINDAYKEN KORSAN BİR ŞEYLER SÖYLEYEYİM

Önder canlı yayında NTV için şunları söyledi: "Hazır NTV'yi yakalamışken, NTV biraz fazlaca iktidarın kapsamı alanına girdi. Hazırda canlı yayındayken korsan bir şey söyleyeyim.

Başbakanın karşısına geçip oturuyor gazeteciler. Diyorlar ki 'çözüm süreci ne oldu?' Suya düştü. Su ne oldu? İnek içti. İnek ne oldu? Dağa kaçtı? Dağ ne oldu? Yandı bitti kül oldu...

İTİBARINIZ KALMADI, PARAYI BULMUŞSUNUZ BİRAZ İTİBARA ÇALIŞIN

Burdan ana akım medyaya sesleniyorum siz yanlı yayın yaptığınızda Gezi direnişinde ne hale geldi halkın tepkisi gördünüz. İtibarınız kalmadı. Para yere girsin. Parayı bulmuşsunuz zaten bulacağınız kadar. Biraz itibara çalışın. İnsan onuruna çalışın."

Sırrı Süreyya Önder'in "emekçileri tenzih ederek söylüyorum" sözlerine Can Ertuna, "bir emekçi olarak bir ayrıntıyı paylaşayım, bildiğim kadarıyla o soru cevap kısmında kurumumuzun bir temsilcisi yoktu" yorumunu yaparak yanıt verdi.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ KORSAN AÇIKLAMALAR