Televizyon
21 Kas 2017 09:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

ROK'a Ertem Şener sahip çıktı, Ahmet Çakar saydırdı: Dangalak, zevzek!

Derin Futbol programında Ahmet Çakar, kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'ya "Senin yaptığın zevzeklikti. Dangalaklık yaptın. Benim artık dayanacak gücüm kalmadı." dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programında bu akşam daimi yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı yer almadı. Pazar gecesi yayınlanan programda Boşnaklar için ırkçı ve iğrenç ifadeler kullanan Kütahyalı, gelen tepkiler üzerine bugünkü programa getirilmedi.

"KANAL GEREKEN YAPTIRIMI YAPMIŞTIR"

Kütahyalı'nın akıbeti ise, yüzden fazla Boşnak vatandaşın, Beyaz Tv önünde protesto gösterisi düzenlemesiyle ortaya çıktı. Kanal yönetimi, kalabalığa "Rasim Ozan Kütahyalı'nın kanalımızla ilgisi kalmamıştır" diyerek tepkileri dindirdi.

Aynı anda, Derin Futbol programında da, Kütahyalı'nın işine son verildiği canlı yayında izleyicilere aktarıldı.

Kovulma haberini veren yorumcu Sinan Engin "Arkadaşlar yapacak bir şey yok. Özrümüzü diledik. Arkadaşımızın adına da özür diledik. Arkadaşımızla ilgili de kanal gereken kararını verip yaptırımını yapmıştır. Rasim'in de çok üzgün olduğunu da anlattık" dedi.

AHMET ÇAKAR: ZEVZEKLİK VE DANGALAKLIK YAPTIN

Yorumcu Ahmet Çakar ise programda en sert eleştirileri dile getirerek, Kütahyalı'nın sarf ettiği sözler nedeniyle zevzeklik ve dangalaklık yaptığını söyledi. Çakar "Senin yaptığın zevzeklikti. Şimdi haklı olarak senin için yanıyor. İçin yanmakta da haklı. Sen de zevzeklik yaptın, dangalaklık yaptın. Biz sana burada daldık. Hakkını helal edersin etmezsin, o senin bileceğin iş. Benim artık dayanacak gücüm kalmadı" dedi.