Magazin
09 Eki 2009 15:44 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:53

KADİR ÇÖPDEMİR'DEN YENİ PROGRAM!.. NE ZAMAN EKRANA DÖNÜYOR?

Ekranların sevilen yüzü Kadir Çöpdemir geri dönüyor. Çöpdemir yeni bir program müjdesi verdi.

Son olarak Aşk Yakar dizisiyle ekrana gelen Çöpdemir, uzun süredir televizyon programı yapmıyordu. Ekranlardan uzak kalan Kadir Çöpdemir, yeni program müjdesini verdi.

Habertürk ekranlarında Özge Uzun'un programına konuk olan televizyoncu Kadir Çöpdemir, yeni yayın dönemi için bir program hazırlığında olduğunu söyledi.

Son olarak Aşk Yakar dizisiyle ekrana gelen Çöpdemir, uzun süredir televizyon programı yapmıyordu. Kadir Çöpdemir, yeni bir programla ilgili çalışmaları olduğunu ifade ederek "Yapacağız inşallah. Bence televizyonun dahilerinden bir tanesi olan, değerli hocam Şafak Bakkalbaşıoğlu ile bir işler çevireceğiz" diye konuştu.

OYUNCULUKLA İLGİLİ İDDİAM YOK

Televizyon dizilerinin yanısıra sinema filmlerinde de oynayan Kadir Çöpdemir, son olarak 'Türkler Çıldırmış Olmalı' filminde de rol almıştı.

Oyunculukta bir iddiası olmadığını da ifade eden Kadir Çöpdemir, "Ekonomik bir çerçevem var, canlandırabileceğim, ruhlar, karakterler var, çıkartabileceğim yüzler var. Onları herhalde yapımcılar da hissediyor ki herhalde, 'Bunu bu adam yapar' diyorlar" şeklinde konuştu.

Çöpdemir, kendisine bir dizi teklifi geldiğinde içeriğinden çok kaç para vereceklerini, sinema teklifi geldiğinde ise ne kadar kaşesi var ona baktığını söyledi.