Gündem
23 Mar 2011 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

PANA AKADEMİ İLK MEZUNLARINI VERİYOR!

Senaryo yazım alanlarında dersler verilen Pana Akademi'de mezuniyet heyecanı yaşanıyor

Kamera karşısında oyunculuk başta olmak üzere, konuşma eğitimi, radyo-televizyon için spikerlik ve sunuculuk ile Pana Film’in temel kimlik işareti olan senaryo yazım alanlarında dersler verilen Pana Akademi’de mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Eylül 2010’da ilk öğrencileriyle eğitime başlayan Pana Akademi, ilk mezunlarını bu ay veriyor.

Eğitim alırken bir yandan da set ortamını öğrenmeleri için Pana Film projelerinin setlerini ziyaret eden öğrencilere, aynı zamanda yapımlarda rol de veriliyor. Kamera karşısında oyunculuk öğrencilerinden Görkem Sevindik, Aysun Güllük, Levent Çiçek ve Talip Karabudak, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alıyorlar. Necmettin Değirmenci Kollama dizisinde, Bumin Han Dedecan ise eğitim sürecinde Ezel, Arka Sokaklar ve Kanıt dizilerinde rol aldı. Bu isimler arasından Çakır’ın oğlu Pusat’ı oynayan Görkem Sevindik, şimdiden iddialı genç oyuncular arasına girmeyi başardı.

Pana Akademi öğrencilerine ders veren isimlerden olan Ali Sürmeli ise bütün sınıflarla yaptığı toplu çalışmalar sonucunda yeni filmlerinin ilk adımlarını attı. Pana Akademi öğrencilerine yeni filminde yer verecek olan Sürmeli, dizi çalışmalarını, Pana Akademi’deki derslerini ve yeni film projesini aynı anda sürdürüyor.