Magazin
25 Eki 2013 18:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

CEM YILMAZ SABAH'IN ÖZKAN UĞUR HABERİNE VERYANSIN ETTİ! ÇOK EDEPSİZ OLMUŞ!

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, Özkan Uğur'la ilgili yapılan habere twitter hesabından sert çıktı.

Kısa süre önce kanser hastalığını yenen Özkan Uğur‘un, Cem Yılmaz‘ın filminde oynayacağı haberini yapınca başarılı komedyen sinirden küplere bindi. Ancak Cem Yılmaz’ın kızgınlığı Uğur’un filmde oynamasına değil haberin başlığına olmuştu. “Kanseri yendi sıra parasızlıkta” başlıklı habere oldukça sinirlenen Cem Yılmaz aşağıdaki tweetleri atmış.

İŞTE CEM YILMAZ’I KIZDIRAN HABER

MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur’a, ‘foliküler lenfoma’ teşhisi konmuştu. Bir süredir kemoterapi gören sanatçı, kanserle savaşını kazandı. Kasım ayında grubuyla birlikte konserlere başlayacak olan Uğur, ilk mesaisini ise yakın arkadaşı Cem Yılmaz’ın yeni çekeceği sinema filminde yapacak.

ÖZPETEK KADRODA

Özkan Uğur; filmde başrolleri Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Ozan Güven’le paylaşacak. Yapımda ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in oynayacağı da kesinleşti. Proje; film çekmeye çalışan züğürt sinemacıları anlatacak.

OKUDUĞUN HABERİ ANLAMADIN MI?

Cem Yılmaz’ın sert çıkışı karşısında, başlıktaki metaforu anlamadığını iddia eden gazeteci Mevlüt Tezel: “Türkiye’nin en zeki adamı okuduğu haberi anlamadı mı? Bari spotu okusaydı, Özkan Ağabey’in filmdeki karakterinin paraya ihtiyacı var” tweetini attı. Bunun üzerine söz hakkını kullanan Cem Yılmaz da cevap olarak “Metaforu anlamamış değiliz …Başlık yeterince çirkin …” açıklamasında bulundu.