Magazin
21 Eki 2016 08:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Cem Yılmaz ile Cengiz Semercioğlu Twitter'da birbirine girdi!

Cem Yılmaz'ın "aşk nedir" sorusuna "Ateş et ve unut" şarkısı mırıldanarak cevap vermesi üzerine ünlü komedyenle Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu birbirine girdi...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, aşk hayatıyla ilgili sorular sorulduğunda Mustafa Sandal’ın “Ateş et ve unut” şarkısını mırıldanarak cevap vermesiyle ilgili tartışma giderek büyüyor.

Ünlü komedyenin bu sözlerle kısa süre birlikte olduğu Ebru Şallı'ya mesaj verdiği iddia edilmişti.

Üç gün suskun kalan Cem Yılmaz, bugün Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde çıkan haber ve Cengiz Semercioğlu'nun köşe yazısına sosyal medya üzerinden cevap verince kıyamet koptu.

İŞTE ADIM ADIM O KAPIŞMA

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "Bugün yer alan haber uydurmadır, zorlamadır. Kendi zorlama haberine, yorumları ile bir de köşe yazısı da aradan çıkarmış hazret… Halbuki bir film galasındaki bu soru cevabın videosu da var… Ama bir aydır oynadıkları oyun tatlı geliyor demek ki.. Ben sevenlerimi bilgilendiriyim; ben bu arkadaşların resmettiği gibi değilim. Varsın takipçileri öyle bilsin ne olacak :) Canı öyle istiyor diye haber yapmakla ne kazanılıyor acaba? Aynı maaş değil mi neticede? Ya da değil mi?" mesajlarını paylaştı.



Bunun üzerine Cengiz Semercioğlu'ndan Cem Yılmaz'a "Biliyor musun @CMYLMZ 'Ateş ve Unut' haberini bir tek Hürriyet Kelebek görmedi..." cevabını verdi.



Ünlü komedyen de anında Semercioğlu'na cevap vererek "E sen magazini çalıştığın kurumdan okumuyorsun demek ! Bu da bi samimiyet :) git burdan Cengiz" dedi.



Cengiz Semercioğlu'nun Cem Yılmaz'a cevabı ise imalı oldu: "Keşke ilk gün çıkıp söyleseydin bunu, elinin altında twitter... iki gündür konuşulan konuyu biz yazınca laf yetiştirmeyi biliyon. @CMYLMZ"..