Magazin
15 Eyl 2014 14:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

Burcu Esmersoy'dan Özgü Namal açıklaması

Burcu Esmersoy, sevgilisi Başar Savur’un geçmişte birliktelik yaşadığı Özgü Namal için “İkimizin arasında bir sıkıntı yok" dedi.

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan güzel sunucu Burcu Esmersoy, samimi açıklamalarda bulundu. Sevgilisi Başar Savur'un eski aşkı oyuncu Özgü Namal ile arasının bozuk olduğu iddialarına da cevap veren Esmersoy, "Aramızda bir problem yok Başar ile ilişkisi biteli 1.5 yıl olmuş." diye konuştu.



İşte Burcu Esmersoy'un açıklamalarından satır başları...

”EVLİLİK SÖYLENTİLERİ HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM”

Evlilik söylentileri hakkında konuşmama kararı aldım. Geçen sefer çok konuştum, olmayınca da insanlar hayal kırıklığa uğradı. Bundan böyle insanlarda beklenti yaratmak istemiyorum. İlişkilerimin hepsi ciddi ilişkiler oluyor. Her şey çok güzel gidiyor; ama aşkın bittiği noktada, evlilik için saygı ve sevginin devam etmesi gerekir ya; onları göremeyince evlenmemek gerektiğini düşünüyorum…

”ALDATILMADIM!"
Hak etmediğim şeylere maruz kaldığım konuşuluyor; böyle bir şey söz konusu değil...Hakkımda çıkan ‘Aldatıldı!’ haberleri de doğru değil. Birlikte olduğum kimseden öyle bir şey görmedim. Olursa ayrıldıktan sonra bir birliktelik oluyor; insanlar da aldatıldık zannediyorlar. Benim gizli saklım yok. Utanılacak hiçbir şeyim yok. Gizli saklı, yasak bir aşk da yaşamadığıma göre her şeyim ortada…

”ÖZGÜ NAMAL İLE ARAMIZDA BİR SIKINTI YOK”
Özgü Namal ile aynı ajanstayız. Görüşüyoruz…Onun Başar ile ilişkisi biteli 1.5 yıl olmuş; Neden böyle şeyleri düşüneyim ki? Özgü dünya tatlısı bir insan; ikimizin arasında hiçbir sıkıntı yok; olamaz da!

”ÇOCUK İSTİYORUM”
Başar’ın ailesiyle 5 yıl önce tanıştım. Çocuk istiyorum. Bir çocuğumun olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuktan da öte, evlilik ne kadar zor olursa olsun mutlaka evlenilmeli diye düşünüyorum.