Magazin
22 Mayıs 2018 13:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

Bu fotoğraf olay olmuştu! Bennu Yıldırımlar'dan ilk yorum

Bennu Yıldırımlar, Cannes Film Festivali'nin en çok konuşulan karesiyle ilgili sessizliğini bozdu...

Yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan'ın yaptığı Ahlat Ağacı filminin önceki gün yapılan ilk gösteriminden önce film ekibi kırmızı halıya çıkmıştı. 71'inci Cannes Film Festivali'nde oyuncu Murat Cemcir'in poz verdiği sırada Ahlat Ağacı filminde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Bennu Yıldırımlar'ı arka plana ittiği iddia edilen görüntü sosyal medyada olay olmuştu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ 

Fotoğrafçılara poz vererek ilerleyen ekip festival sarayının merdivenlerini tırmandıktan sonra da bir süre objektiflerin önünde poz verdi. Bu sırada filmde rol alan Murat Cemcir'in, ekip arkadaşı Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçtiği iddia edilen fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Birçok kullanıcı Murat Cemcir'in bu davranışını eleştirdi.

''İYİ SABRI VARMIŞ''

Bir kullanıcı, "Bennu Yıldırımlar'ın iyi sabrı varmış" yorumunu yaparken bir başka kullanıcı da "Bu nasıl itmektir" eleştirisinde bulundu. Sosyal medya kullanıcıları Murat Cemcir'e , "Bennu Yıldırımlar'a karşı takındığı tavra dikkat etmesi gerekirdi" diye seslendi.



AYAKTA ALKIŞLANDI

Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı, 71'inci Cannes Film Festivali'ndeki gösteriminin ardından salonu dolduran seyirciler tarafından 15 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Bennu Yıldırımlar, çok konuşulan fotoğrafa Twitter'da paylaşılan bir video ve mesajı retweet ederek yanıt verdi. Paylaşılan videoda "Bu sitede linç kültürü çok sevildiği için muhtemelen bu video hiç önemsenmeyecek, lakin burada dursun istiyorum. Saliselik birkaç fotoğraf karesi üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır." ifadelerine yer verildi.