Magazin
22 Tem 2017 15:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Alişan'dan olay yaratan röportaj sonrası flaş karar!

Nişanlısı Eda Erol için "Tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek" ifadelerini kullandığı röportajdan sonra eleştiri oklarının hedefinde yer alan Alişan, sosyal medya üzerinden açıklama yayımladı.

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlı olan Alişan olay yaratan röportajı sonrası flaş bir karar aldı.

Ünlü türkücü, "Bundan sonra nişanlımla ya da ilişkimle ilgili yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için tek bir kelime etmeyeceğim" açıklamasında bulundu.

Eda Erol ile el ele fotoğrafını yayımlayan Alişan'ın, instagram paylaşımı şöyle:
"Eğer evleneceğim ve sevdiğim kadınla ilgili 'Çok seksi, çok alımlı, istediğini yapabilir, dizilerde istediği gibi öpüşür sevişir, işidir saygı duyarım' ya da 'bir erkekle tatile de çıkabilir, yemeğe de gidebilir' deseydim 'Çok hoş, ne kadar da tatlı bir çocuk' mu diyecektınız? O zaman sizin tabirinizle nişanlımı gömmüş değil de çok ileri görüşlü, çok centilmen, çok Avrupai bir adam mı olacaktım? Herkes kendi işine, kendi sevdiğine, kendi ilişkisine baksın lütfen. Ayrıca ben 'Eda çok guzel birisi olsaydı evlenmezdim' demedım! Benim için benim sevdiğim kadın dünyanın en güzel kadınıdır, her zaman da bu boyle olacak. Ben nasıl herkesin evlliliğine, giyimine kuşamına, hayat görüşüne saygı duyuyorsam herkes de bana saygı duyacak! Ben babamdan atamdan böyle gördüm ve ömrümün sonuna kadar da hiçbir şey beni değiştiremeyecek! Bundan sonra nişanlımla ya da ilişkimle ilgili yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için tek bir kelime etmeyeceğim. Son olarak şunu söyleyeyim; Ben hayatımın kadınını buldum ve cok seviyorum. Allah iyi şeyler düşünüp yazan herkesten razı olsun. Allah herkese mutluluklar nasip etsın."