Gündem
13 Şub 2011 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

ZİFİRİ KARANLIKTA YEMEK YERKEN BİR SEVGİLİNİZ OLABİLİR!

20 kadın 20 erkek birbirini görmeden zifiri karanlıkta tanışacak, yemek yiyecek, dans edecek!

Türk insanına 10 yıldır internet ortamında arkadaşlık ve tanışma imkanı sağlayan www.siberalem.com, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel bir tanışma fırsatı hazırladı.

Siberalem yöneticileri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yalnızları da düşündü ve onlara özel bir tanışma fırsatı oluşturdu.  “Aşkın Gözü Kördür”  adı verilen tanışma partisi 14 Şubat akşamında yapılacak. Tanışma partisine birbirini tanımayan 20 kadın, 20 erkek katılabilecek.
 
Birbirini tanımayan çiftler yine birbirlerini görmeden aynı masaya oturup 4 çeşit akşam yemeği yiyip, kokteyl ve sınırsız şarap içebilecek. “Karanlıkta yemek”te canlı müzik de olacak.

Zifiri karanlıkta yenilecek yemekte çiftler birbirleriyle sohbet edebilecek. Canlı müzik eşliğinde dans edebilecek. Çiftler romantik ortamı karanlıkta yaşayacak.

“Karanlıkta Yemek”e katılan çiftler yine  gecenin sonunda birbirlerini görmeden mekandan tek tek ayrılacak. Katılımcılar, “ o gece kim kimdi” sorusunun cevabını ancak gece yarısı kendilerine e-mail ile yollanacak video linkinden görerek öğrenebilecek.

Bu ilginç ve heyecanlı geceye katılmak için www.siberalem.com’a başvurmak yeterli olacak.

Siberalem neden tercih ediliyor?

www.siberalem.com’un,  müşteri araştırması katılımcılara, Siberalem’i ve internetteki arkadaşlık servislerini ne için ve nasıl kullandıklarını şöyle açıklıyor:

-Yeni insanlar tanımak için pratik bir yol.

-Birileriyle tanışmak için en masrafsız yol. Süslenip püslenip dışarı çıkmak, bir kafede ya da barda para harcamak yerine pijamalarla ekran karşısında oturmak çok kolay!

-Gerçek kimliği açıklamadan, kişisel bilgileri paylaşmadan iletişim kurabilmek büyük rahatlık. Biriyle ancak daha derin bir ilişki kurmaya karar verirseniz özel bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Oysa gerçek hayatta tanıştığınız anda herşeyinle onun karşındasınız!

-Online ortamda size gelen arkadaşlık tekliflerini reddetmek daha kolay. Gerçek hayatta konuşmak istemediğiniz birine bunu izah etmek biraz zor ve sıkıcı bir şey. Oysa internette en fazla “bana uygun değilsin!” demek yeterli.

-Kadınlar için, arkadaşlık sitelerinde takılmak, birinden ayrıldıktan sonra egosunu okşamanın en kolay yolu! Ortama giriyorsunuz ve İnternette kadınların sayısı, erkeklerin sayısından az olduğundan, prenses muamelesi görüyor, kendinizi iyi hissediyorsunuz!

-Burada biriyle tanışmadan evvel, onun hakkında detaylı bilgiyi ulaşma şansı var. Herhangi bir yerde tanıştığınız kişinin hangi yönetmeni sevdiğini, en sevdiği çizgi film kahramanını ya da nasıl bir evde yaşamayı hayal ettiğini öğrenmek epeyce vakit alır. Oysa burada, ona “selam” bile demeden evvel onun hakkında 70 farklı bilgiye ulaşmak mümkün. Bu da işi kolaylaştırıyor, en azından uygun olmayanları hemen eleyebiliyorsunuz.