Gündem
12 Haz 2023 11:29 Son Güncelleme: 12 Haz 2023 11:33

Zeynep Tunuslu ‘Erdoğan’a destek’ sessizliğini bozdu! ‘CHP’nin HDP ile dirsek teması beni ürküttü…’

Seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklayan modacı Zeynep Tunuslu, CHP HDP arasında gelişen ilişkinin kendisini korkuttuğunu belirterek, "Vatanım bölünecek diye düşündüm" dedi.

14 Mayıs’ta yapılan seçimlere bir gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklayan ünlü modacı ve gazeteci Zeynep Tunuslu sessizliğini bozdu.

"Arkadaşlar, yarın çok önemli bir gün. Biliyorsunuz seçim var. Ben 60 yaşına kadar her seçimde CHP'ye oy verdim, hep modum kırıldı. Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey'e vereceğim. Çünkü o kazanacak. Bari ben de sevineyim" ifadelerini kullanan ve sonrasında da bu açıklamasıyla gündem olan Zeynep Tunuslu, sessizliğini 24 TV'de Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programında bozdu ve yaşananları anlattı:

"CHP'NİN HDP İLE DİRSEK TEMASI BENİ ÜRKÜTTÜ"

"O açıklamamda son derece dürüsttüm. Zaten beni tanıyan yakın çevrem bilir. Bir menfaat güttüğüm için böyle bir şey söylemeyeceğimi bilirler. Samimi bir histi. CHP'li bir aileden geliyorum. Kanımı kessen Atatürkçülük akar. Milliyetçiyim” diyen Tunuslu sözlerine şöyle devam etti:

“Orada belirttiğim gibi CHP'nin HDP ile dirsek teması beni ürküttü. Vatanım bölünecek diye düşündüm. AK Parti'yi de hep çok çalışkan buldum belediyeleri için çalıştım ben. Apolitik duruşlu bir tasarımcıyım. Sayın Tayyip Erdoğan'ın da insan olarak son derece çalışkan ve zeki olduğunu hep söylerim.

Ben artık destek olmak istediğim ve fikrimi değiştirdiğim için açıklama yaptım. Ve benim de herkes gibi birey olarak bunu söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum. Bu da benim fikrim."