Televizyon
13 Haz 2014 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:17

Zaytung’dan Vali Mutlu’ya iş teklifi! (Medyaradar/Özel)

Ekranların güzel ve başarılı yüzlerinden Meltem Acet’in hazırlayıp sunduğu “Sıradışı” programında, Zaytung’dan Vali Mutlu’ya iş teklifi geldi.

Ekonomi ve finans çevreleri tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen, bilgisi ve yorumlarıyla gündemin nabzını tutan Meltem Acet,  bir süredir geceleri “Sıradışı” isimli yeni bir formatla sevenleriyle buluşuyor. Televizyon dünyası Son olarak Zaytung ‘un kurucusu Hakan Bilginer’i konuk alan başarılı sunucu, sosyal medyaya dair yaptıgı talk show’da, Zaytung kurucusu Bilginer'e Vali Mutlu ‘nun tweetleri hakkında ne düşündüğünü sordu.  “Yaptıkları işleri bir kenara bırakırsak, iletişim yöntemi olarak Melih Gökçek ve Vali Mutlu ‘yu sosyal medya kullanımında başarılı buluyorum” diyen Zaytung kurucusu Bilginer,  ‘Emekliliği düşünürse Vali Mutlu’ya kapımız’ açık dedi.

Çarşamba geceleri  saat 20.30’da ekranlara gelen “ Meltem Acet’le Sıradışı” izleyici beğenileri  ve yoğun isteği  üzerine bir süredir haftada iki gece  yayınlanıyor. Cuma geceleri de ekranlara gelen Sıradışı’nın bu akşamki konuğu ise yılların duayen gazetecisi Ali Eyüboğlu olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL