Gündem
02 Nis 2010 15:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

''ZAMAN GAZETESİNİN GÖRÜŞÜME BAŞVURMASINI BEKLERDİM!..'' MURAT YETKİN'DEN ZAMAN'A AÇIKLAMA!..

Dursun Çiçek'le ilgili o soruyu Baykal'a sorduğu ileri sürülen Yetkin tekzip yayınlattı.

Zaman gazetesinde dün yayımlanan, Dursun Çiçek’e ait olduğu öne sürülen bir ses kaydıyla ilgili haberde adı geçen Murat Yetkin, konuya ilişkin Zaman gazetesine bir açıklama gönderdi. Zaman gazetesinde de yayımlanan bu açıklama şöyle:

AÇIKLAMA

1 Nisan 2010 tarihli Zaman gazetesinde Dursun Çiçek’e ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı üzerine yayınlanan bir haberde, benim CNN Türk’te Fikret Bila ile ortak sunduğumuz Ankara Kulisi programında, CHP lideri Deniz Baykal’a, Dursun Çiçek ile görüşüp görüşmediğini sorduğum, Baykal’ın da görüşmediğini ifade ettiği yazılmıştır.

Bu programda o soruyu sormuş olabilirdim, bu gazeteciliğin gereği olurdu. Ancak böyle bir soru sormuş değilim. Sormadığım bir soru nedeniyle tartışmalı bir haberde ismime yer verilmiş olmasına anlam veremedim. Sormuş olsaydım ve bu haber haline getirilmiş olsaydı dahi, bu konuda haber yapılmadan önce gazetecilik gereği ismimin geçtiği habere ilişkin görüşüme başvurulmuş olmasını beklerdim. Bu hususun düzeltilmesini talep ediyorum. Saygılarımla,

ETİKETLER
#Zaman #murat yetkin