Magazin
16 Eki 2023 09:11 Son Güncelleme: 16 Eki 2023 17:49

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunda ikinci darp iddiası

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla ilgili ikinci darp iddiası geldi. Daha önce grubun solisti Kaan Boşnak hakkında eski eşi kendisine fiziksel şiddet uygulandığını söylemişti. Bu kez de grubun bir diğer üyesi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik, şiddete uğradığını gösteren fotoğrafları paylaştı. Sosyal medya bu paylaşım üzerine ayağa kalktı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz adlı grupla ilgili iddialar bitmiyor. İlk olarak grubun solisti Kaan Boşnak'ın eski eşi Başak Ceylan Torun hem kendisinin hem de bebeklerinin şiddete maruz kaldığını söylemişti.

Başak Ceylan Torun, 'Bu zaman kadar ailem ve oğlum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız. Sevgilerle.' demişti. 

BİR ŞİDDET İDDİASI DAHA

Bu kez de Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu hakkında bir darp iddiası çıktı.

Can Tunaboylu'nun sevgilisi Aybike Çelik sadece yaşadıklarını anlatmakla kalmadı, maruz kaldığı şiddetin büyük izlerini de paylaştı.

 

Çelik, "3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp edildim." dedi ve ekledi:

 

"13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü eserdim, şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim, burada istenmiyorsun diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım. Gösteremedim ve yaşadığım şok ve Stockholm sendromu nedeniyle yine şahısa sığınmak durumunda kaldım. Kolumdaki kırık bası tıbbi müdahale ile çözülemeyeceği için dava zaten otomatik olarak açıldı fakat bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor." 

Can Tunaboylu'dan da savunma gecikmedi. Eski sevgilisi Aybike Çelik'in anlattıklarının gerçeğe aykırı olduğunu söyleyen Tunaboylu, gerçeklerin anlatılandan farklı olduğunu iddia etti.