Magazin
07 Mayıs 2024 11:09 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2024 12:05

Yusuf Güney'den şoke eden 'felaket' sözleri: 'Şimdiye dek yaşananlar fragmandı'

Bitkisel hayatta olan kişilerin astral seyahatte olduğuna dair sözleri ve uzaylılarla aşk yaşadığına dair sözleriyle gündem olan Yusuf Güney şoke eden yeni açıklamalarda bulundu. ABD'nin parçalanacağını söyleyen Güney, "Yaşayacağımız büyük felaketler var mı?" sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Yusuf Güney, daha önce de bitkisel hayattaki sunucu Kenan Işık'ın astral seyahatte olduğunu söyleyerek şaşırtmıştı. Ardından "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC'de bir hatunla beraberim" sözleriyle çok konuşulan Yusuf Güney, bu kez de dünyaya ve geleceğine dair Taner Çağlı isimli Youtube kanalındaki ifadeleriyle gündeme geldi. Astral boyutta aşık olunup olunamayacağına dair soruya Güney, "Biri sana aşık olabilir" yanıtını verdi.

"Birinin bu Yusuf'un çocuğu diye karşımıza çıkma şansı var mı?" sorusuna ise "Olabilir, olursa da eyvallah." şeklinde cevap verdi. İkili ilişkilerinin kurbanı olduğunu söyleyen Güney, "Kaybolacağım, hiç kimse bilmeyecek." açıklamasında bulundu. Bize benzeyen insanların astral boyutta var olduğu ifadelerini kullanan Güney, "Dünya anlatıldığı gibi top gibi yuvarlak değil" diye konuştu.

ABD'nin parçalanacağını öne süren Güney, "Yaşayacağımız büyük felaket var mı?" sorusuna ise "Çok. Fragmandı şu ana kadar yaşananlar." şeklinde konuştu.