Magazin
29 Şub 2024 12:10 Son Güncelleme: 29 Şub 2024 13:06

Yunus Günçe'den Acun Ilıcalı'ya zehir zemberek sözler! 'Videolarımdan dolayı beni almadılar'

Yunus Günçe, Survivor ekibi tarafından All Star'a çağrıldığını ancak gündeme dair tepki gösterdiği videolarından dolayı yarışmaya istenmediğini söyledi. Günçe, Acun Ilıcalı hakkında zehir zemberek sözler sarf etti.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programına konuk olan Yunus Günçe, Survivor'a davet edildiğini ancak daha sonrasında yayınladığı videolarından dolayı yarışmaya gidemediğini iddia etti.

"ACUN ILICALI DAHİL TÜM SURVIVOR EKİBİNİ TAKİPTEN ÇIKARDIM"

Survivor'a davet edildiğini ancak daha sonra kimsenin kendisine ulaşmadığını belirten Günçe şu ifadeleri kullandı:

"Bir ara Survivor'daki herkesi takipten çıkardım. Buna Acun Ilıcalı da dahil. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış o hesap. Takip etmeme gerek yoktu. Survivor All Star'a neden gitmediğim çok soruluyor. Cevabı çok basit çünkü beni çağırmadılar. Acun Ilıcalı beni bir daha çağırmak zorunda değil ki. Aslında All Star'ı geçen sezon yapacaklardı ve beni aradılar. İlk beni çağırdıklarını söylediler çünkü Acun Ilıcalı 'Yunus'u mutlaka ikna edin' demiş. Ben de kabul ettim ve ertesi gün spora başladım. Yüzmem zayıf diye çok ciddi bir paraya yüzme kursuna yazıldım. Sonra Survivor'a davet edilen bir arkadaşım arayarak 'Abi Survivor'a gidiyormuşsun' deyince olayın ciddiyetini anlayarak ailelere ilan ettim. Bütün ailemi toplayarak Survivor'a gideceğimi söyledim ve herkes çok mutlu oldu. Daha sonra ekiple iletişim koptu ve kimse beni aramadı. Daha sonra ben onları aradım ve bana 'Oradaki olaylar biraz değişti. Takımlar değişti All Star yapmaktan vazgeçtik. Seneye All Star var ve sen bankosun. İlk seni arayacağız' dediler. Sonra deprem ve seçim oldu. Ben o arada videolar çektim. All Star oldu ve beni çağırmadılar. Çağırmak zorunda değiller, mecbur da değiller."

"ACUN'A LAF EDEN BATUHAN SURVIVOR'DA"
Günçe, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Annemin evinde hiçbir şey yapmadan otururken Acun Ilıcalı beni Survivor'a çağırarak çok büyük bir iyilik yaptı. Acun Ilıcalı minnettarım. Bana bir şans daha verdi Para Bende'yi yaptık sonra Survivor yorumları yaptık. Ben Acun Medya'ya gidip bütün gün belki iş çıkar diye orada bekleyen adam olmadım, olmayacağım. Şu an Survivor'da MasterChef'te et çalarken yakalanan adam var, sevgilisine küfreden adam var. Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya neler neler söyledi şimdi o da orada. Demek ki benim videolarla ilişkili bir durum var. Benim videoların içeriğinde bir şey var demek ki... Yine de sorun değil. Biz hep alttan aldık."