Gündem
06 Kas 2022 09:35 Son Güncelleme: 06 Kas 2022 14:11

Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Amasya'nın Taşova ilçesinde yolcu otobüsü ile iş makinesi taşıyan TIR'ın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde yolcu otobüsü ile iş makinesi taşıyan tırın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Taşova istikametinden Samsun yönüne giden Mustafa Dursun idaresindeki 60 AAR 502 plakalı Mavi Tur'a ait yolcu otobüsü, Çambükü mevkisinde Rıza Aksoy'un kullandığı iş makinesi taşıyan 05 EH 136 plakalı tırla çarpıştı.

Otobüsteki yolculardan Güler Gümüş kaza yerinde, otobüs sürücüsü Mustafa Dursun ve yolculardan Mehmet Kılıçarslan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Amasya'nın Taşova ilçesinde tur otobüsünün, çekici ile taşınan iş makinesine çarptığı kazada ölü sayısı 3’e çıktı. Güler Güneş’in (52) hayatını kaybettiği kazada ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınan otobüs sürücüsü Mustafa Dursun (62) ve Mehmet Kılıçarslan (65), tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Yaralılar, Fazlı Kurt, Rıza Çağlar, Bektaş Şen, Ali Yücel, Ahmet Çelik, Özcan Yaman, Havva Demiryürek ve Sami Gül’ün de tedavilerinin sürdüğü belirtildi.