Magazin
09 Mayıs 2014 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:09

Yolanthe yenge çok fena rezil oldu!

Yolanthe Cabau'nun adaları karıştırıp yanlış fotoğraf paylaması sosyal medyada alay konusu oldu.

Sosyal medya hesabından ‘Ibiza Adası’ mesajı gönderen Yolanthe Cabau’nun, yanlışlıkla Tayland’a ait resim paylaştığı ortaya çıkınca Hollandalılar açtı ağzını yumdu gözünü..

Hollanda basını bugünlerde Galatasaraylı Wesley Sneijder’e övgü dolu yazılarla dolu. Türkiye Kupası final maçında attığı golle sarı-kırmızılılara kupayı getiren yıldız futbolcu ülkesinde de gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Ancak Sneijder’in eşi için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.

HOLLANDALILARIN DİLİNE DÜŞTÜ

Yolanthe Cabau’nun ismi bugünlerde pek iyi anılmıyor. Güzel aktristin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, onu Hollandalıların diline düşürdü. Ibizalı olan Yolanthe Cabau memleketine selam göndermek için, “Günaydın benim sevgili küçük adam. Aile işleri nedeniyle dönüyorum. Öpüyorum seni” ifadelerini kullandı.

YANLIŞ ADA!

Ancak Yolanthe’nin paylaştığı iletinin yanındaki resmin Ibiza Adası’na ait olmadığı ortaya çıktı. Hollanda basını, fotoğrafın Tayland’ın Maya Beach olarak adlandırılan ünlü Phi Phi bölgesine ait olduğunu ortaya çıkarırken, Yolanthe’yle de dalgasını geçti.

GOOGLE'DAN MI BULDU?

Sneijder’in eşinin böyle bir hataya nasıl düşmüş olabileceği de masaya yatırılırken, buna cevap google search olarak verildi. Google’da ‘Ibiza’ olarak arama yapılınca, çıkan ilk resimlerin Tayland’ın bu bölgesinden olduğu belirlendi.

Yolanthe’nin de bu resimleri alarak sosyal medya hesabına eklediği düşünülüyor.