Televizyon
25 Haz 2011 14:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

YİNE DEMET AKALIN YİNE GAF! BU KEZ NE DEDİ?

Demet Akalın'ın annesi ile eski eşinin iyi anlaştığını belirtmek için söylediği sözler ise izleyicileri şoke etti...

Demet Akalın ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Açıl susam açıl' isimli programa katıldı. Demet Akalın'ın annesi ile eski eşinin iyi anlaştığını belirtmek için söylediği sözler ise izleyicileri şoke etti. Akalın, annesinin çeşmeden canlı yayını izlediğini söylemesi üzerine Erbil "Öpüyorum ellerinden. Özlemedin mi beni? Damadınla geleceğiz yanına. Damadına da bayılır." dedi. Akalın ise bunun üzerine "Ay pek sevişiyorlar bu arada dur. Bildiğin gibi değil. Annem biliyorsun denyo yani."

Demet Akalın canlı yayında yaptığı gaflarla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bile geride bıraktı. Annesi ve Önder Bekensir'in aralarının iyi olduğunu ve iyi anlaştıklarını anlatmak için "Bu aralar pek sevişiyorlar" cümlesini sarf eden Demet Akalın canlı yayında büyük bir gafa imza attı.

Her şey muzip şovmen Mehmet Ali Erbil'in Demet Akalın'ın çocuk sahibi olmayı isteyip istemediğini sorması ile başladı. Demet Akalın anne olacağını hissedeceği zaman işi gücü bırakacağını ve bu yüzden şimdilik düşünmediğini söyledi. Söz annelikten açılınca Mehmet Ali Erbil Demet Akalın'dan annesini sordu. Akalın, annesinin çeşmeden canlı yayını izlediğini söylemesi üzerine Erbil "Öpüyorum ellerinden. Özlemedin mi beni? Damadınla geleceğiz yanına. Damadına da bayılır." dedi.

İşte bu sözler üzerine Demet Akalın canlı yayın o gafı yaptı. "Ay pek sevişiyorlar bu arada dur. Bildiğin gibi değil. Annem biliyorsun denyo yani." diyen Demet Akalın hem Mehmet Ali Erbil'i hemde stüdyodakileri şok uğrattı.