Gündem
18 Ağu 2023 17:43 Son Güncelleme: 18 Ağu 2023 20:42

Yılmaz Özdil'den bomba iddia: CHP'li isimler kiralık gazetecilere para ödemeye başladı!

Gazeteci Yılmaz Özdil, "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP’li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı, sıra aday adaylarının gazeteci kiralamasına geldi." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halk TV ile olan sözleşmesini feshetmesiyle gün yüzüne çıkan muhalefetin bazı kanallara verdiği para desteği gündemdeki yerini koruyor.

YILMAZ ÖZDİL'DEN ÇARPICI İDDİA

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP'li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı, sıra aday adaylarının gazeteci kiralamasına geldi" sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

14-28 Mayıs seçimlerinde alınan ağır yenilginin ardından "değişim" tartışmalarının başladığı CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partisini eleştiren gazeteciler hakkında, "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri ardından birçok gazeteci ve yayın kuruluşu Kılıçdaroğlu'na "Bu isimleri açıklayın" çağrısında bulundu.