Magazin
28 Tem 2023 17:24 Son Güncelleme: 28 Tem 2023 17:33

Yılmaz Gruda'nın menajeri isyan etti! 'Sana takipçi sayısı satın alamadığım için özür diliyorum'

Yılmaz Gruda, 93 yaşında böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Gruda'nın menajeri Tümay Özokur, usta oyuncuya yapılan vefasızlık nedeniyle isyan etti.

Yılmaz Gruda, 93 yaşında böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Gruda'nın menajeri Tümay Özokur, usta oyuncuya yapılan vefasızlık nedeniyle isyan etti.

93 yaşındaki usta oyuncu ve şair Yılmaz Gruda, 26 Temmuz'da yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti. Üsküdar Musahipzade Celâl Sahnesi'nde Yılmaz Gruda için düzenlenen törende koltuklar boş kaldı.

Usta sanatçının menajeri Tümay Özokur ise yapılan vefasızlığa isyan ederek şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşamdan beri milyon şey geçti kafamdan... Çok anı, çok anlamlı bir ömür, 15 yıla yakın bir süre var. Bizim hayatımıza o kadar muhteşem bir yerden dokundu ki... Bir gün bile onun sevgisizliğini, bir gün bile onun beklentili bir duygusunu hissetmedik. Duayenleri temsil etmekten, onların bana gücenmesinden gurur duyuyorum. Gidenlere ve kalanlara teşekkür ediyorum. Evet, yaz... Evet, havalar sıcak, birçok sebebimiz var yapacaklarımızı ertelemek için ama öyle anlar vardır ki ertelenmemesi gerekir.

Bu sektörün, bu hayatın hak etmeyen insanlara hak etmediği değeri verip; hak eden insanlar karşısında suskun kalmasından nefret ediyorum. 30 seneyi geride bıraktım. Çalışmaktan bir gün bile yorulmadım. İyileri hep tenzih ederek söylüyorum. 'Duayen' dediğimiz başımızın üzerinde taşıyacağımız bu değerler için üç kuruşun pazarlığını etmekten, onları karavanlarda sığıntı gibi oturtmaktan, yapılan saygısızlıklarla mücadele etmekten çok yoruldum ben.

Burada herkes olmalıydı, sıcak buna bahane değil. Sana takipçi sayısı satın alamadığım için özür diliyorum. Yeteri kadar duyuramadık affet. Gelemediği için üzülenler, mesaj atanlar var. Ama gelebilecek durumda olup gelemeyenleri de havale ediyorum."