Televizyon
18 Ağu 2016 11:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:28

Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi “Ekşi Elmalar”dan ilk fragman!

Yılmaz Erdoğan, yeni filmi “Ekşi Elmalar”da Hakkari’nin “reis” lakaplı belediye başkanı olarak izleyici karşısına çıkacak.

'Kelebeğin Rüyası'ndan 3.5 yıl sonra kamera arkasına geçen Yılmaz Erdoğan'ın, senaryosunu yazıp yönettiği 'Ekşi Elmalar' filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Türkiye'nin 30 yıllık tarihini, kalabalık bir aile hikayesi üzerinden beyazperdeye taşıyan Yılmaz Erdoğan, 15 yıl aradan sonra 'Vizontele' tadında bir filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği projenin başrollerinde; Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın yer alıyor.

Erdoğan'ın canlandırdığı 'Belediye Başkanı Aziz Özay', eşi Ayda (Devrim Yakut) ve birbirinden güzel kızları Muazzez (Farah Zeynep Abdullah), Türkan (Songül Öden) ve Safiye'nin (Şükran Ovalı) 1970'li yılların sonunda Hakkari'de muhteşem bir elma bahçesi içindeki evlerinde başlayan hikayesi, 90'lı yılların sonunda Antalya’da son buluyor. Oyuncunun ustalık eserlerinden biri olmaya aday olan filmin fragmanı dün yayına başlayan BKM TV'de yer aldı.