Magazin
18 Mayıs 2015 00:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Yılın aşk bombası! Arda Turan Serenay'a abayı yaktı!

Arda Turan’ın bir süredir peşinde olduğu Serenay Sarıkaya’nın gönlünü fethettiği ve Rumelihisarı’ndaki evine gizlice girip çıktığı iddia edildi.

Güneş’in haberine göre Sinem Kobal’la 5 yıl süren olaylı ilişkisinin ardından adı Burcu Esmersoy, İdil Fırat, Diyar Onar ve Aslıhan Doğan gibi pek çok isimlerle anılan Arda Turan’la ilgili bomba bir iddia son günlerde kulaktan kulağa yayılıyor.

Yıldız futbolcunun geçen yıl GQ dergisinin gecesinde haber gönderip tanışmak istediği ortaya çıkan Serenay Sarıkaya’nın sonunda gönlünü çaldığı iddia edildi. Turan, sık sık sessiz sedasız İstanbul’a gelip adı beraber reklam filmi çektiği Kerem Bürsin’le anılan Sarıkaya’nın Rumelihisarı’ndaki evine gittiği öne sürüldü. Bu sırada da dikkat çekmemek için kendi aracını değil, başka bir otomobil kullanıyor. Geçen günlerde Turan’ın şoförünün Sarıkaya’nın evine çok sayıda paket bıraktığı da söylentiler arasında yer alıyor.

“Biz arkadaşız” demişti

Son olarak mart ayında Sinemanın 100. Yıl Gecesi’nde beraber selfie çektiği Serenay Sarıkaya’yla aynı ajansa bağlı olarak çalışan Sinem Kobal, Arda Turan’la ilgili iddialar çıktığında “Biz Serenay’la rakip değiliz, iyi arkadaşız” demişti. Sarıkaya ise ünlü futbolcunun peşinde olduğu iddiası sorulduğunda kızarıp güldüğü gündeme gelince “Böyle bir şey sökonusu bile değil. Şimdiye kadar özel hayatımla ilgili konuşmayı seven bir insan olmadım” açıklamasını yapmıştı.