Magazin
31 Ara 2012 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:34

YILBAŞI ONA ZULÜM OLACAK! BABASINI DEFNEDİP SAHNEYE ÇIKACAK!

Bugün kalp krizinde hayatını kaybeden babasını toprağa verecek olan ünlü şarkıcı akşam da yılbaşı için sahne alacak..

Şarkıcı Hande Yener'in nefes darlığı şikayeti ile Marmaris'te hastaneye gelen babası Erol Özyener, hastaneden çıkacağı sırada fenalık geçirerek vefat etti.

Şarkıcı Hande Yener'in bugün sabah nefes darlığı şikayeti ile Marmaris Devlet Hastanesi'ne gelen Erol Özyener, tedavisinin ardından hastaneden çıkacağı sırada fenalık geçirdi.

Sağlık personelinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Özyener'in ölüm sebebi kalp krizi olarak açıklandı.

BABASINI DEFNEDECEK YILBAŞI KONSERİNE ÇIKACAK
Yılbaşı gecesi Sinan Akçıl ile İzmir'de sahne almaya hazırlanan Hande Yener, bugün babasının ölüm haberiyle sarsıldı.

Yılbaşından bir gün önce aldığı acı haberlerle gözyaşlarına boğulan Yener'e sanatçı dostları ve sevenleri sosyal medyadan bağsağlığı mesajları yağdırdı. Yener babasının cenaze törenine katılmak için haberi alır almaz Marmaris'e yola çıktı. Cenaze saat 12.00'de kaldırılacak. Ardından İzmir'e dönecek olan Yener, babasının acısını içine gömüp akşam Sahne 35'te yılbaşı konseri verecek.

O KADAR İNSANI MAĞDUR ETMEYELİM
Yener'in 3 bin bilet satılan mekandaki konser programını "O kadar insanın mağdur etmeyelim" diyerek iptal etmekten vazgeçtiği öğrenildi.

Bugün sabah saatlerinde nefes darlığı şikayeti ile Marmaris Devlet Hastanesi'ne gelen Erol Özyener, tedavisinin ardından hastaneden çıkacağı esnada tekrar fenalık geçirdi.

Sağlık personelinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Özyener'in ölüm sebebi kalp krizi olarak açıklandı.