Gündem
05 Nis 2011 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:12

''YETER ARTIK!'' DİYE BAĞIRINCA ŞOK OLDULAR! HÜRRİYET YAZARINDAN TÜRBAN ÇIKIŞI! (VİDEO)

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, canlı yayındaki türban tartışmasına darbe gibi bir müdahalede bulununca stüdyoda ortalık bir anda karıştı.

Habertürk ekranları ateşli bir türban polemiğine sahne oldu. Yaklaşan genel seçimlerde AKP’nin başörtülü bir aday gösterip göstermeyeceğinin tartışıldığı programda Yalçın Bayer’in darbe gibi tepkisiyle ortalık bir anda karıştı.

Sabah yazarı Mahmut Övür, Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Hürriyet yazarı Yalçın Bayer ve gazeteci Barış Yarkadaş’ın katıldığı programda başörtülü milletvekilinin siyasal ve sosyal sonuçları mercek altına alındı. Ancak, tartışmanın gereğinden fazla uzun sürdüğünü düşünen Yalçın Bayer çok sert bir tepkiyle dikkatleri üstüne çekti.

’Bir saatir türbanı konuşuyoruz, buraya türbanı mı genel seçimleri mi tartışmaya geldik, yeter artık’ diyerek bağıran Bayer’in tepkisi stüdyoda şoke etkisi yarattı. 

Mahmut Övür ve Nihal Bengisu’nun da sert bir tepkilerle karşılık vermesi üzerine tırmanan tansiyon karşılıklı atışmalara dönüştü. Neye uğradığını şaşıran moderatör Ece Üner ise kontrolünden çıkan tartışmayı apar topar reklam arasına giderek kesti.

İŞTE O ANLAR-VİDEO