Medya
08 Mayıs 2011 16:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:19

YENİ SÖZ YARIN OKURUYLA BULUŞUYOR! İŞTE YENİ LOGOSU!

Uzun süredir hazırlıkları devam eden Yeni Söz Gazetesi yarın bayilerde olacak.

Uzun süredir hazırlıkları devam eden ve Ekrem Kızıltaş, Necdet Kutsal, Ahmet Zeki Gayberi, İbrahim Tenekeci gibi isimlerin öncülüğünde hazırlanan Dünyaya Yeni Söz Gazetesi yarın bayilerde olacak.

Dünyaya Yeni Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Kızıltaş: "Bir grubun ve hizbin değil tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu değerlerin savunucusu olacağız. Biz bu değerlere Medeniyet değerlerimiz diyoruz. İnsanlığın bugün ihtiyaç duyduğu ve insanlığa, barışı, adaleti ve iyiliği getirecek değerlerin savunucusu olacağız. Biz dünyanın ve Türkiye’nin ahvaline baktığımızda yeni bir söze ihtiyaç olduğunu gördük. İşte bunun için Dünyaya Yeni Söz söylemenin vaktidir diyerek, bu ihtiyaçtan yola çıkarak Dünyaya Yeni Söz Gazetesi inşallah 9 Mayıs’ta yayın hayatına başlıyor" dedi.

Kızıltaş Dünyaya Yeni Söz Gazetesi’nin çıkış hazırlıkları esnasında yaşadıklarının böyle bir sese ve gazeteye büyük bir ihtiyaç olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Kızıltaş sözlerini "İnşallah dünyanın ihtiyaç duyduğu yeni sözleri Dünyaya Yeni Söz Gazetesi ile tüm insanlığa sunmak istiyoruz" diye tamamladı.