Gündem
20 Oca 2011 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

YENİ ŞAFAK'IN HÜRREM SULTAN'I ÇIRILÇIPLAK ÇIKTI! (FOTO-GALERİ)

Yeni Şafak gazetesinin bugün sürmanşetindeki haber rating listelerinde ilk haftadan bir numaraya yükselen Muhteşem Yüzyıl dizisini izleyenleri şaşırttı.

Cihan Haber Ajansı'nın Yeni Şafak'ın sürmanşetine taşınan haberinde "Ukraynalı Hürrem bile isyan etti" deniliyor.

"BİR ÇOK YUVA YIKILIR"

Habere göre Ukrayna'da çekilen "Roksalana" isimli televizyon dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandıran Olga Sumskaya, Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan'ı eleştiriyor. Ukrayna asıllı Hürrem'in kötü bir insan olarak anlatıldığını söyleyen Ukraynalı Hürrem, "Ukraynalı birçok kız Türk'le evli. Ukraynalı kızları böyle kötü düzenbaz gösterirseniz bir çok yuva yıkılır" dedi.

Hürrem Sultan'ın Ukrayna asıllı olması nedeniyle, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle alakalı tartışmaların bu ülkede de dikkatle takip edildiğinin altının çizildiği haberde İstanbul'a gelip Hürrem Sultan'ın türbesini ziyaret ettiğini söyleyen Sumskaya, Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem'le kendilerininin çektiği Hürrem'i de karşılaştırdı.

"HAREMİN MAHREMİYETİNE SAYGI GÖSTERDİK"

Haberde Olga Sumskaya'nın şöyle dediğini okuyoruz:

"Biz Ukrayna'da çektiğimiz dizide bile haremin mahremiyetine saygı gösterdik. Hele hele toplumun muhafazakâr olduğu Türkiye'de erotik sahnelere hiç girilmemesi lazımdı."

FOTOĞRAFLAR BAŞKA ŞEY SÖYLÜYOR

Cihan Haber Ajansı muhabirinin görüştüğü Olga Sumskaya böyle diyor ama basit bir internet taraması ile elde edilen görüntüler bile durumun pek de haberde anlatıldığı gibi olmadığını gösteriyor.

Haberdekinin aksine Sumskaya'nın rol aldığı bir dizi değil televizyon filmi. Filmin adı ise Yeni Şafak'ta yazıdığı gibi Roksalana değil "Roksolana".  Filmin içinde yer alan sahneler ise haremin "mahremiyetine saygı gösterdik" iddiasına pek uymuyor. Sumskaya'nın ismini Google'da taratınca bile ortaya çıkan görüntüler bunu ispatlıyor.

UKRAYNALI HÜRREM ÇIRILÇIPLAK

Osmanlı Sarayı'na köle olarak hediye edilen Roksolana'nın Osmanlı saray görevlileri tarafından soyulduğu, erkeklerin arasında çırılçıplak kaldığı görülüyor.

İşte Google taraması ile bile ulaşılabilinen o görüntüler: