Medya
16 Eyl 2013 15:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

YENİ ŞAFAK YAZARINDAN RASİM OZAN- FATİH TERİM BOMBASI!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük, Fatih Terim ile Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili bir iddiayı ortaya attı..

Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında, Fatih Terim ile Ünal Aysal arasındaki Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili bir diyalog iddiasını ortaya attı.

Cem Küçük'ün yazısının, Fatih Terim ile Ünal Aysal arasında geçen diyalogla ile ilgili kısmı şöyle:

"Hükümete muhalif bir adam olan Ünal Aysal'ı hükümetle yakınlaştırmak için elinden geleni yapıyor ROK, Aysal'ı Beyaz TV'de ağırladı ve Aysal'a sürekli Başbakan Erdoğan'ı övdürdü. Ünal Aysal'ın sportif işler başdanışmanı nasıl Bülent Tulun ise siyasi işler başdanışmanı fiilen ROK oldu. Terim ile Aysal kavgasında da şu an Aysal'ı tutuyor ROK. Bu ara sürekli Terim'e yükleniyor. Terim'in avukatı canlı yayına bağlandı, ROK'a isyan etti. Sonrasında Fatih Terim bir basın toplantısında isim vermeden ROK'u hedef aldı. Kulüp içinden gelen iddialara göre Terim, Aysal'a, 'Rasim'e bu lafları siz mi söyletiyorsunuz?' demiş ve Ünal Aysal da, 'Rasim bana değil Başbakan'a yakın. Benim lafımla hareket etmez' demiş.

Ünal Aysal'la Fatih Terim arasındaki üstü kapalı tartışma nasıl biter bilmiyorum. Bunu zaman gösterecektir. Mesele milli konular olduğunda Terim için akan sular durur. Ama kulübün perde arkasındaki hamisi İnan Kıraç meseleye el atabilir."