Gündem
21 Oca 2011 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

YENİ LOGO, ÜNLÜ EKRAN YÜZLERİ, YENİ İÇERİK! TNT'NİN YENİ YAYIN DÖNEMİNDEKİ PROGRAMLAR NELER?

Yaklaşık 3 yıl önce Türkiye'de yayın hayatına başlayan Time Warner bünyesindeki TNT, yeni yayın dönemini tanıttı.

TNT Haber
Her Gün Saat 18.00’da
Türkiye ve dünyadan en sıcak gündem maddeleri, en iyi ve en doğru haber, Tuluhan Tekelioğlu’nun hızlı, dinamik ve tarafsız sunumu ile her gün saat 18.00’da TNT’de.
 

Açıl Susam Açıl
Hafta İçi Her Gün Saat 18.30’da
Türkiye’nin en büyük showman’i Mehmet Ali Erbil, hafta içi her gün saat 18.30’da TNT ekranlarında eğlenceyi evinize getiriyor. Yaptığı programlarla her zaman bir numara olan Mehmet Ali Erbil, bu defa herkesi hayalindeki büyük aşkı ile buluşturmak için kolları sıvayacak.
 

TNT Çocuk Kulübü
Cumartesi – Pazar Saat 09.00’da
Her Cumartesi ve her Pazar saat 09.00’da yayınlanacak olan programda minik izleyiciler Ayçe Abana’nın renkli kişiliğiyle boyanacak ve sıcacık kalbiyle ısınacaklar.
Programın ‘Zeynep’le Yemek’ bölümünde ise Zeynep Ağaoğulları sıra dışı ve eğlenceli yemek tariflerini çocuklarla paylaşacak.
 

Ne Güldük
Cumartesi Saat 11.00’da
Birbirinden komik iş kazaları, bir bebeğin düştüğü komik durumlar ya da sevimli bir kedinin ayna karşısındaki mücadelesi… Amatör kameralarla çekilmiş videoların yayınlandığı bu program ekran başındakileri gülmekten kırıp geçirmeyi hedefliyor. Genç ve güzel sunucu Fulya Sezen’in sunumuyla Her Cumartesi saat 11.00’da.
 

Gizli Saklı
Cumartesi 12.00’da
Kulaktan kulağa dolaşan haberleri, “Fısıltı Gazetesi”nden önemli başlıkları ve gündemin en iddialı manşetleri, her Cumartesi saat 12.00’da Gizli Saklı farkıyla TNT ekranlarında. Ayşe Eşmeli’nin sunumuyla magazine soft bir bakış TNT ekranlarında…
 

Herşey Gerçek
Pazar Saat 11.00’da
Her Pazar saat 11.00’da ekranlara gelecek programda yayınlandığı ülkelerde izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen gerçek videolar ekrana geliyor. Soygunlar, trafik kazaları ve gözü kara suçlular, hepsi gerçek ve hepsi Fulya Sezen’in sunumuyla TNT’de.
 

Dedikodu
Pazar Saat 12.00’da
Gecelerde turlayan, gazetecilerle “köşe-kapmaca” oynayan ünlüler, İstanbul’un dört bir yanını karış karış dolaşan “Dedikodu” kameralarına takılıyor. Dedikodu, Fatoş Kabasakal’ın sunumuyla her Pazar saat 12.00’da TNT’de.