Televizyon
06 Oca 2013 09:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

YEMİNİNİ BOZAN YARIŞMACI PİŞMAN OLDU!

"Güven Bana" adlı yarışmada, yemin etmesine rağmen butona basan yarışmacı pişman oldu..

Tamer Karadağlı'nın sunumuyla ekrana gelen yarışmada, yarışmacılardan birisi defalarca yemin etmesine rağmen sözünde durmadı ve parayı tek başına kazanmış ve sosyal medyadan büyük tepki toplamıştı..

atv ekranlarında yayınlanan Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'Güven Bana'da bir yarışmacı karşısındaki kişiyi inandırmak için defalarca yemin etti ancak sonunda sözünde durmamıştı.

İŞTE O ANLAR : VİDEO

Aydeniz Aydoğmuş ve Cihan Gümüş adlı yarışmacılar final bölümüne kadar ilerledi. 15 sorunun sonucunda 72 bin TL'ye ulaştılar. Yarışma sonunda birbirlerini yarı yolda bırakmayacaklarına dair söz verip yemin ettiler. Hatta Gümüş, Aydeniz Aydoğmuş'a "Kur'an çarpsın sözümden dönmeyeceğim" dedi. Fakat düello esnasında teklif 72 bin TL'ye ulaştığında Cihan Bey, parayı tek başına almak için butona bastı ve ödülü aldı.

GERİ ADIM ATTI

Yarışmadan sonra aldığı büyük tepki üzerine atv Haber'e konuşan yarışmacı Cihan Gümüş geri adım attı ve parayı Aydeniz Aydoğmuş'la paylaşacağını söyledi. Gümüş şöyle konuştu: "Kur'an çarpsın gibi bir yemin ettim, bu benim ağız jargonumda olan bir şey ve Allah'a olan inancımdan, vicdan azabımdan dolayı bugün buradayım. Arkadaşım da bu paranın yarısını kabul ederse paylaşma istiyorum. Önce ondan ve gerçekten Müslüman Türk halkından canı gönülden özür diliyorum."

BU DURUMA DÜŞTÜĞÜ İÇİN ÜZGÜNÜM

Diğer yarışmacı Aydeniz Aydoğmuş ise "Sonuçta ortada bir yemin vardı, bu duruma düştüğü için açıkcası çok üzüldüm. Çok tepkiler aldığı zaten gözüküyor" dedi.