Magazin
12 Haz 2021 22:01 Son Güncelleme: 12 Haz 2021 22:41

Yeğeniyle uygunsuz bir şekilde yakalanmıştı! Murat Başoğlu aylar sonra görüntülendi!

4 yıl önce yeğeniyle teknede uygunsuz bir şekilde görüntülenen oyuncu Murat Başoğlu, aylar sonra ortaya çıktı.

Oyuncu Murat Başoğlu'nun 4 yıl önce yeğeni ile birlikte teknede çekilmiş uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı. Aylardır ortalarda görünmeyen Başoğlu, Yalıkavak'ta bir spor salonuna girerken görüntülendi.

2017'nin temmuz ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde teknede yeğeni ile birlikte uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu, uzun zamandır hiçbir yerde görüntülenmemişti.

AYLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Habertürk'te yer alan habere göre, yeğeniyle görüntülerinden sonra herhangi bir açıklama yapmayan ve objektiflere takılmayan Başoğlu, önceki gün Yalıkavak'taki bir spor salonuna girerken görüntülendi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Bir dönem rol aldığı her diziyle adından söz ettiren Murat Başoğlu, 4 yıl önce teknede öz yeğeniyle uygunsuz halde görüntülenmişti. İlişki yaşadıkları ileri sürülen Başoğlu hakkında "hayasızca davranışta bulunmak" suçlamasıyla dava açılmıştı.

Davadan beraat eden oyuncu, daha sonra da boşandığı eşi Sadiye Hande Bermek'i de tehdit ederek yanındaki arkadaşını darbettiği suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Başoğlu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.