Medya
01 Oca 2008 21:28 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:52

"YATAĞIN BENİM İÇİN ÖZEL BİR ANLAMI VAR!... CUMARTESİ PAZAR YATAĞIM LUNAPARKA DÖNER!..." KUCAĞINDA KÖPEĞİ, AYAKLARININ YANINDA KEDİSİ VE KOYNUNDA ÇOCUKLAR!... ERTUĞRUL ÖZKÖK'Ü HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!... İŞTE O FOTOGRAF!...

HÜRRİYET Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, gazetesinin 'yeni yıl' eki için 'yatağa girdi.' "Aile Babası" imajı vermek isteyen Özkök, eşi ve torunlarıyla poz verdiği dergi için bir de yazı kaleme aldı.

İŞTE HÜRRİYET'İN EKİNDE YER ALAN O YAZI:

Saat: 10.30
Özkök Ailesi, torunlarıyla birlikte pazar sabahı yatak keyfi yaparken, 'Günaydın Türkiye' dediler.

HERKESE MUTLU YATAKLAR DİLİYORUM

Çok güzel bir kahve kokusuyla. Taze çekilmiş, yeni filtreden geçirilmiş bir Arabika. O koku benden habersiz sinir sistemime emir veriyor. Önce tek gözüm açılıyor. Hemen arkasından dudaklarıma küçücük bir gülümseme yerleşiyor. İkinci gözüm de açıldığında kahveyi yanı başımda buluyorum. Bir insanın sabah yatağından keyifle uyanması, Allah´ın ona vereceği en güzel mutluluklardan biridir.

nsan ruhunun saatini, yataktan kalkarkenki haleti ruhiyesi ayarlar. Ben uykusuz gecelerin sabahında bile yataktan güzel kalkanlardanım. Ama cumartesi ve pazar günlerinin özel bir yeri vardır. O sabahlar yatağımız kalabalıklaşır. İki torunum, Zeynep ve Sinan Ali gelirler. Onlar gelince yatak lunaparka döner. Köpeğimiz ve kedimiz de o eğlenceye katılır. Zeynep, meditasyoncu.



Sinan Ali durmadan sıçrayan cambaz. Tansu hep kollayıcı. Köpeğimiz heyecanlı taklitçi. Ben ve kedimiz ise sakin seyirci. Ben yeni yıl için bütün ülkemize elbette çok büyük şeyler dileyeceğim. Barış, mutluluk, sağlık, müreffeh bir hayat, çevre güzelliği ve daha birçok şey. Ama onların yanında böyle küçücük bir dilekte daha bulunacağım. "Mutlu yataklar, mutlu sabahlar Türkiye..."