Televizyon
31 Mar 2010 08:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

YARSAV BAŞKANI CANLI YAYINDA ÇILDIRDI!.. PEKİ NELER YAŞANDI? VİDEO

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölgesi'nde hukuk savaşı yaşandı. YARSAV Başkanı Emine Tarhan, Ahmet Hakan'ı uyardı.

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge gündemdeki anayasa değişiklik paketini tartıştı. Programa damgasını vuran ise YARSAV Başkanı Emine Tarhan’ın tepkisi oldu.

Hukuçu Engin Cinmen, CHP milletvekili Şahin Mengü ve Fikri Akyüz’ün katıldığı programa Ankara’dan canlı yayın bağlantısıyla katılan YARSAV Başkanı Emine Tarhan ’Burada YARSAV’a karşı bir saldırı ve lanetleme durumu var’ diyerek programın moderatörü Ahmet Hakan’a sert tepki gösterdi. Tarhan, Fikri Akyüz’ün hukuk kurumlarına yaptığı eleştirileri YARSAV’a karşı bir saldırı olarak gördüğünü ve buna müsade edilemeyeceğini söylerken sütüdyoda gerilim doruğa çıktı.

EMİNE TARHAN’DAN SERT UYARI

Fikri Akyüz’ün eleştirileri sonrası söz alan Emine Tarhan çok sert bir tepki gösterdi ve Ahmet Hakan’ı uyardı.

Emine Tarhan: Bu programın YARSAV’a karşı bir saldırı ve lanetleme platformuna dönüşmüş durumda. Bunu üzülerek gözlüyorum. Ayrıca adını bilmediğim o konuğun Adalet Bakanı’nın avukatı gibi konuşmasını da ilgiyle izledim. Sayın Ahmet Hakan lütfen konuğunuza müdahale ediniz.

AKP İSLAM FAŞİZMİ GETİRMEK İSTİYOR!

Programda dikkat çeken bir diğer tartışmanın fitilini ise CHP millet vekili Şahin Mengü ateşledi. Mengü gündemdeki anayasa değişikliğinin AKP’nin islam faşizmi getirme politikalarının bir adımı olduğunu iddia etti. Ahmet Hakan’ın bile abartılı bulduğu değerlendirme stüdyoda sert bir tartışma başlattı.