Magazin
09 Tem 2010 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

YANLIŞ ANLAŞILMIŞ! HARUN KOLÇAK ÇARK ETTİ!

Harun Kolçak, yanlış anlaşıldığını söyledi.

Geçen günlerde "önümde kokain çekip 'kraliçeyim' diyen ünlüler var. Kim olduğu biliniyor ama gözaltına alınmıyor" şeklindeki sözleriyle gündeme gelen Harun Kolçak, açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi.

Kolçak'ın Kanaltürk'teki '2. Sayfa' programında canlı yayında yaptığı açıklamaları gazeteciler.com da okurlarına duyurmuştu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu olan Kolçak "Sanat dünyasında önümde kümeyle kokain çekiyorlardı." demiş ve şöyle devam etmişti: "Bıçağın ucuyla alıp böyle burunlarına götürüyor, çekiyorlardı. Hepsi de çok tanınmış isimler. Özellikle bu ünlülerden bazılarını herkes çok iyi biliyor, tahmin ediyor. Ama bu kişiler nedense hiç gözaltına alınmıyorlar. Kim oldukları da gayet iyi biliniyor."

Ancak Kolçak canlı yayındaki sözlerinin ardında duramadı ve itiraflarından çark etti.

Kastettiği olayın 25 yıl önce yaşandığını ve bahsettiği kişinin de bir heykeltraş olduğun belirten Kolçak, "Bundan 25 yıl önce Bebek'te bir eve gitarımla birlikte davet edildim. Davet eden arkadaşım yani evin sahibi heykeltıraş bir arkadaşımdı. Eve gittiğimde yüzlerini ilk kez gördüğüm bir sürü entel tipler evdeydi. İşte orada kokain kullanıldığına tanık oldum. Heykeltıraş ve sevgilisi hanım, ortalarda "Biz kralız, kraliçeyiz" diyerek dolaşıyorlardı. İşte programda anlattığım budur. Kullandığım kelimeleri cımbızlayıp bazı kişilere gönderme yapanları kınıyorum" dedi.

"BIÇAĞIN UCUYLA ALIP BURUNLARINA ÇEKİYORLARDI!"

ETİKETLER
#itiraf #harun kolçak