Magazin
10 Oca 2024 22:42 Son Güncelleme: 11 Oca 2024 00:18

Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'in bu hali olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Reyting rekorları kıran dizi Yalı Çapkını'nda canlandırdığı 'Ferit Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Mert Ramazan Demir, şimdi de kendisine yapılan photoshop ile gündem oldu. Demir'in bu hali sosyal medyayı salladı.

Başrolünü güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile paylaştığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Mert Ramazan Demir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

 Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa photoshoplu haliyle çok konuşuldu. Sosyal medyada photoshop ile Mert Ramazan Demir'in kaşları alındı ve ortaya adeta bambaşka biri çıktı.

Yakışıklı oyuncunun bu halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Mert Ramazan Demir'e 'Bir kaş insanı bu kadar mı değiştirir?', 'Bu çocuk kalın kaşlı güzel', 'Kalın kaşın yakıştığı tek kişi olabilir', 'Sakın kaşını aldırmasın', 'Sağdaki Edis değil mi?' gibi yorumlar yapıldı.