Diziler
20 Ara 2023 12:30 Son Güncelleme: 20 Ara 2023 12:38

Yalı Çapkını ve Sakla Beni dizileri birleşiyor

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını ve Sakla Beni dizisi birleşiyor.

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi ile cuma akşamları reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi birleşiyor. Ortak bölümde neler yaşanacağı ve nasıl devam edeceği merak ediliyor.

Ceyda Düvenci açıkladı!

Ceyda Düvenci, hafta içi her gün NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde oyuncu İrem Altuğ'u konuk etti. Sultan rolüyle Yalı Çapkını'nda kamera karşısına geçen İrem Altuğ, bu sezon rolü gereği diziye veda etmişti. 

Ceyda Düvenci, İrem Altuğ'la olan sohbetinde iki dizi arasında önümüzdeki günlerde gerçekleşecek çok önemli bir detaya değindi. Sakla Beni adlı dizide Filiz karakterini canlandıran Ceyda Düvenci: "Sakla Beni ile Yalı Çapkını birleşiyor. Aynı yapım şirketinde olduğumuz için, hikaye ve karakterler biraraya gelecek. Repliklerimde daha önce Yalı Çapkını'ndaki karakterlere göndermeler vardı..." dedi. 

Ne demişti?

Filiz (Ceyda Düvenci) karakteri Sakla Beni'de kızı Naz'a (Asude Kalabek) "Sen farkında mısın insanlar Seyran ve Ferit'in düğünü için hala nasıl konuşuyor? Kız ikinci kez evlendi Ferit'le. Bak nasıl düğün yaptı kendine, hala konuşuluyor. Evler, arsalar, yalılar! O eğitimsiz sonradan görme babası Korhanlardan neler aldı!" demişti.