Diziler
27 Mar 2024 12:44 Son Güncelleme: 27 Mar 2024 12:47

Rengin'in kaza sahnesinde dikkat çeken mantık hatası! Bahar dizisinde sırlar ortaya döküldü…

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisinde heyecan dorukta. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana izlenme rekoru kıran Bahar dizisinin 7. bölümde, büyük sürprizler yaşandı... Rengi'nin kızı Parla babasının Timur olduğunu öğrenirken, Bahar ise aldatıldığını artık biliyor… İzleyenleri ekrana kilitleyen son bölümünün final sahnesindeki mantık hatası ise gözlerden kaçmadı. İşte nefes kesen bölümdeki sır ve dikkatlerden kaçmayan o sahne…

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana izlenme rekoru kıran, başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar’ın yeni bölümünde en çok konuşulan sahne, son sahne oldu. Bahar’ın gerçeklerle yüzleştiği anlar, Parla'nın babasının Timur olduğunu öğrenmesi ve Rengin'in geçirdiği feci kaza geceye damga vurdu.

MANTIK HATASI DİKKAT ÇEKTİ

Son bölümde Parla'nın Timur'un kızı olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağı ise merak konusu olurken annesi Rengin'in trafik kazası geçirdiği sahnedeki mantık hatası dikkatlerden kaçmadı.

Haber İskelesi’nin aktardığına göre Rengin’in (Ecem Özkaya) abisi olarak hikayede önemli bir yere sahip Selim (Uygar Özçelik) yeğeni Parla'ya gerçek babasının Timur olduğunu söylediği sahnede hava günlük güneşlikken, anne Rengin hastaneden çıkıp evine doğru giderken bir anda yoğun yağışlı bir hava dikkat çekiyor.

Araç sileceklerinin bile adeta yoğun yağmur karşısında yetersiz kaldığı o anlarda Rengin sırrının ortaya çıkmaması için acele ederken arabasının kadranının 120'lere çıktığı görülüyor. Final sahnesinde ise trafik kazası yaşanıyor.

YENİ BÖLÜMDE YANIT BULACAK

Heyecanın doruk noktasına ulaştığı bu son bölüm sonrası Rengin’in yaşayıp yaşamayacağı, Parla'nın Timur gerçeği sonrası ne yapacağı haftaya yeni bölümde yanıt bulacak…

MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle Bahar salı gecelerine damgasını vuruyor.