Gündem
23 Şub 2014 00:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

Yalan Dünya'dan 17 Aralık operasyonuna gönderme!

Sevilen dizi 'Yalan Dünya'nın son bölümünde bakan çocuklarının da tutuklandığı 17 Aralık operasyonuna gönderme yapıldı.

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan Dünya'nın son bölümünde, bakan çocuklarının da tutuklandığı 17 Aralık operasyonuna gönderme yapıldı. İçişleri eski Bakanı Muammer Güler'in, oğlu ile yaptığı telefon konuşmaları için ''Tapelerde eklemeler var'' açıklaması, dizide de kullanıldı.

Dizinin son bölümünde grip olan iki kardeş Deniz ve Bora Alsancak, annelerinin kendileriyle ilgilenmediğinden şikayet ettiler. Bu konuşmaları kapı arasından dinleyen anne Çiğdem Alsancak da, duyduklarını üzülerek eşine anlattı.  Bunun üzerine Bora Alsancak karakterini oynayan sanatçı Onur Erkan da, ''Aaa tapelerde eklemeler var'' diyerek  annesi rolündeki sanatçı Hümeyra'nın sözlerinin abartılı olduğunu söyledi.

İçişleri eski Bakanı Güler de, operasyonu sabahı oğlu Barış Güler ile yaptığı telefon konuşmaları ortaya çıkınca, ''Tapelerde eklemeler var'' demişti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında açıkladığı telefon konuşmasında, Güler oğluna, ''Evde ne kadar para var ?'' diye soruyor Barış Güler de, ''Kendi param üç beş kuruş kalan param,  1 trilyon civarı o kadar'' cevabını veriyordu. Yalan Dünya dizisinde daha önce da Başbakan Erdoğan'ın ''Tweeter denen bir bela var'' açıklamasından hareketle Selahattin Çakaler rolündeki sanatçı Olgun Şimşek, ''Bu internet başa bela'' demişti.