Gündem
30 Eyl 2011 14:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:51

YAKINDA SÜRPRİZ OLABİLİR! DERYA TUNA'DAN EVLİLİK BOMBASI!

İbrahim Tatlıses'in dünyaevine girmesinin ardından kadınları kanal kanal dolaşmaya çıktılar...

Asena Star TV’ye çıkmasının ardından bugün de Derya Tuna TNT’deki canlı yayına çıktı.

Hasta yatağından kalkan Tuna, ekranda bomba açıklamalar yaptı ve İbrahim Tatlıses’e nazire yaparcasına "yakında benimde sürprizim olacak, şimdilik sır" dedi...

Siz de sürpriz evlilik yapar mısınız? şeklindeki bir soruya da Derya Tuna imalı yanıtlar verip "evlenebileceği" sinyalini yolladı.

İbrahim Tatlıses’in dün yaptığı açıklamaya hayli bozulan Derya Tuna, "Çok çirkindi" dedi...

İşte canlı yayında yaptığı bomba açıklamalar:

*EVLİLİK: Nikahtan haberim yoktu... Ben son dakikada öğrendim, İdo hastaneye gidiyordu, abisi aradı telefonla... 19 yaşında ve çok genç , tepki vermesi kadar doğal bir şey yok. Sel gider kum kalır... Onun evlatları her zaman yanında olacak.

ÇİRKİN BİR AÇIKLAMAYDI

(Tatlıses’in dün yaptığı açıklama) O talihsiz bir açıklama ibrahim bey açısından. Önce oğluyla ilgili bir açıklama yapması gerekirdi, sonra benimle devam edip damla ile bitirebilirdi. Şimdi inanıyorum ki damla hanımdan tepki alıp bu açıklamayı yaptı. Bence çirkin bir açıklama... İnsanlarda bunu bilecekti neyin ne olduğunu...

DERYA TUNA EVLENİR Mİ?

Derya Tuna siz de sürpriz yapıp evlenir misiniz sorusuna "Vallahi bugün hava sabah muhteşemdi ama şimdi yağmur yağıyor. Bundan sonra ne olacağını kimse bilemez. Herkes kaderini yaşar."

BEN DE O KAPIDA YATARDIM

Benim İbrahim Tatlıses’ten hiçbir beklentim yoktu. İbrahim Bey 3 aydır orda yatıyor ama ben 1 kez ziyaretine gittim. Böyle bir beklentim olsaydı hergün orda olurdum. Ben de kapıda yatardım. Hani diyorlar ya tekkeyi bekleyen çorbayı içer, hiç öyle bir çorbada gözüm yok. Allah İbrahim beyin yolunu açık etsin.

*İbrahim Bey sanırım bunları düşünecek o sağlıkta değil herhalde öyle düşünüyorum...

*İbrahim Bey herkesin ne olduğunu, geçmişte ne yaşadığını, insanların ne olduğunu çok iyi biliyor. Otursun onları bir düşünsün. Ondan sonra kendisi bir açıklama yapacaksa yapsın.

*İdo sadece "Beni kaybettin baba" demiş. İdo babasına aşık bir çocuk. Acayip seviyor ve sayıyor. Tabii ki bu hali bir iki gün içinde geçer. Bizler belki yanında olmayacağız ama evlatları hep yanında olacak İbrahim Bey’in...

*Ne öfkem var ne bir sinirim var. Hiç bir şeyim yok İbrahim Bey’e... Yok bir de intihar etmişim. Niye intihar edeyim ki...

*Çok fazla konuşmak güzel değil. Allah herkesin yolunu açık etsin. Benim yakında çok güzel bir sürprizim olabilir. Sır... (Derya Tuna tüm ısrarlara rağmen "sır" dedi ve açıklamadı sadece çok yakında dedi)