Magazin
13 Eki 2023 10:38 Son Güncelleme: 13 Eki 2023 10:45

Wanda Nara’dan Icardi itirafı! ‘Ayrılık’ ve ‘ihanet’ için ne dedi? ‘Futbolu bırakacaktı…’

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, bir şov programına katılmak için İtalya'ya giderken 'Oggi' dergisine de açıklamalarda bulundu. Hastalığı süresinde aile olarak zor günler geçirdiklerini söyleyen Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi ile özel hayatlarına da değindi...

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara, bir şov programına katılmak için İtalya'ya giderken 'Oggi' dergisine de açıklamalarda bulundu.

"HABERİ ALDIĞIMIZDA FUTBOLU BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜ"

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; hastalığı süresinde aile olarak zor günler geçirdiklerini söyleyen Wanda Nara, "Haberleri aldığımızda Mauro futbolu bırakmayı düşündü, evde ağlıyordu. Annem 3 ay bende kaldı. Çocuklarımdan biri teyzelerini arayıp 'annem ölüyormuş, bana niye söylemiyorsunuz' diyerek ağladı. Arjantin basını bu dönemde çok acımasızdı" dedi.

"ARAMIZDA HİÇ AYRILIK VE İHANET OLMADI"

Özel hayatları ile ilgili de açıklama yapan Nara şöyle devam etti:

"Mauro ile aramızda hiç ayrılık ve ihanet olmadı. Elimde olsa bin kere daha onunla evlenirim. Mauro futbolu bıraktığında Milan-Ticino'daki kır evimiz arasında yaşayacağız."

"Çocuklarımla elimden geldiğince çok zaman geçiriyorum, onları dadılar olmadan büyüttüğüm için mutluyum. Mauro ve ben daha az açgözlü olduk. Bu yaz kendisine çok ama çok daha fazla para kazandıracak bir kulübe gidebilirdi ama biz İstanbul'da kaldık ve orada çok mutluyuz."