Spor
11 Tem 2023 11:34 Son Güncelleme: 11 Tem 2023 11:36

Wanda Nara, Mauro Icardi'nin imza atacağı tarihi açıkladı

Galatasaray, PSG ile yaptığı uzun görüşmelerin ardından Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaştı. Mauro Icardi'nin hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara, Arjantinli golcünün imza atacağı tarihi açıkladı.

Geçtiğimiz sezon attığı 23 golle Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta büyük payı olan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı ekibe kalıcı olarak imza atacak.

PSG ile gerçekleşen uzun görüşmeler sonucunda Mauro Icardi'nin transferi her konusunda her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray yıldız golcünün bonservisi için 10 milyon Euro ödeyecek.

ALDIĞI MAAŞ TARİHE GEÇECEK

Galatasaray, Mauro Icardi'ye ayrıca yıllık 10 milyon Euro maaş verecek ve bu sayı Süper Lig tarihinde rekor kıracak. Süper Lig tarihinde daha önce en fazla maaşı yine Galatasaray forması giyen Radamel Falcao(5 milyon Euro) almıştı.

WANDA NARA TARİHİ AÇIKLADI

Mauro Icardi'nin menajeri ve eşi olan Wanda Nara, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Mauro Icardi'nin imza atacağı tarihi açıkladı.

Wanda Nara yaptığı paylaşımda, ''Ben işimi seviyorum. Yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor. Yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var'' ifadelerini kullandı.