Spor
04 Mayıs 2024 23:33 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2024 23:38

Uğurcan Çakır, Markus Gisdol'un üzerine yürüdü: "Hoş olmadı"

Samsunspor ve Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'un üzerine yürüdü.

Süper Lig 35. haftasında, Trabzonspor'u 3-1 yenen Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol büyük sevinç yaşadı. Ancak Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın tepkisi, Gisdol'u şaşkına çevirdi.

İlk yarıda atılan dört golün ardından, Trabzonspor'u 3-1'lik skorla deviren Samsunspor, ligde kalma yolunda önemli bir virajı atlattı. Maçın ardından saha içine giren Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, galibiyet sevinci yaşamak için oyuncularının yanına koşmaya başladı.

O sırada, kendisine doğru gelen Uğurcan Çakır'ı son anda fark eden Gisdol, bordo mavili takımın kalecisinin kendisini tebrik edeceğini zannetti. Ancak Çakır'ın sert şekilde kendisine çarpmasıyla sarsılan Gisdol, ne olduğunu anlamaya çalışırken Uğurcan Çakır olay yerinden uzaklaştırıldı.

Ardından iki takım oyuncuları arasında saha ortasında tansiyon yükseldi. Kısa süreli gerilimin ardından her iki takım da sahadan ayrıldı.

 

GISDOL: ÇOK HOŞ OLMADI
Basın mensuplarının sorusu üzerine konuyla ilgili bir açıklama yapan Gisdol, "Çok hoş bir şey olmadı ama bunun sahada kalması daha iyi olur." ifadelerini kullandı.

UĞURCAN ÖZÜR DİLEDİ

Uğurcan Çakır, Markus Gisdol ile yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından bir özür paylaşımında bulundu. Trabzonsporlu file bekçisi paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Maçın atmosferiyle yaşanan bi olay. Markus hocamdan özür dilerim."