Televizyon
11 Eki 2010 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

"VURDULU KIRDILI DİZİLERİN KAZANDIĞI PARA HARAMDIR!"

Ünlü tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusundan aksiyon dizilerine çok sert eleştiriler!

Ünlü tiyatro sanatçısı Asuman Dabak, bu sezon ’Çakıl Taşları’ isimli dizisinde ’Kuaför Nergis’ karakteriyle sevenleriyle buluştu. Dabak, ekranlarda yer alan vurdulu kırdılı dizilere ateş püskürdü.

Başarılı oyuncu bu konuda şöyle konuştu: "Bu vurdulu kırdılı, töre cinayetlerinin olduğu, mafyanın ele alındığı dizilerden gerçekten nefret ediyorum. Birilerinin bunlara artık gerçekten dur demesi lazım! Sadece rant var diye hayatları, umutları bu kadar karartmaya, insanları zorbalığa, öldürmeye yönlendirmeye gerek yok. Şu anda yaptıkları iş bence haramdır. Kazandıkları para da haramdır. Yazık, o kadar insan zehirlenmez. Herkes elinde silah, siyah takım elbise, beyaz gömlek, bunun bir marifet olduğunu zannedip mahallede, sokak ortasında birbirini öldürüyor."

Dabak bu tarz diziler yüzünden suç oranının ortaokula kadar düştüğünü de sözlerine ekledi.
Çok fazla TV izlemediğini de belirten Dabak yayından kaldırılan ’Canım Ailem’ dizisinin de fanatik seyircisi olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu, "Çünkü gerçek ötesi kadar inandırıcıydı. Eski mahalleler, mahalle hayatımız, komşuluk ilişkileri her şey o kadar saf ve temiz işleniyordu ki, insanın canı o mahallede olmak istiyordu" dedi.